Δ. Πύργου: Ταΐστρες και ποτίστρες για αδέσποτα ζώα

Σάβ, 09/12/2020 - 18:16
Σε πολλά σημεία της πόλης του Πύργου αλλά και σε πολλά άλλα στις κοινότητες του Δήμου, τοποθετούνται ταΐστρες και ποτίστρες, για την παροχή τροφής και νερού σε αδέσποτα ζώα.
 
Η υπεύθυνη του Δ. Πύργου κ. Ασπασία Χριστοπούλου-Πισιμάνη (που στο διάστημα της παρουσίας της στο πόστο επιτελεί σημαντικό και πολύ ουσιαστικό έργο στο θέμα αυτό, όχι μόνο για σίτιση, αλλά και για γενικότερη φροντίδα, στείρωση τους και αποπαρασίτωση τους, ή και περισυλλογή σε απαιτούμενες περιπτώσεις, σε συνεργασία με το συμβούλιο της Δημοτικής Τοπικής Κοινότητας Πύργου και την διεύθυνση Προγραμματισμού του Δήμου, προχωρούν πλέον στο πρόγραμμα αυτό (ψηφισμένο πλέον κι από το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου).
Επίσης και σε αυτό θα βοηθήσουν και άτομα φιλοζωικών οργανώσεων της πόλης και της περιοχής, τα οποία θα παραλαμβάνουν τροφή και νερό από τον Δήμο και θα εφοδιάζουν τις ποστίστρες και τις ταιστρες
 
Σε σχετική φωτό επί τω έργω, κι ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πύργου Βασίλης Φάμελος που συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια.
 
 
 
 
Share