Δείτε το πρώτο post που έκανε ο πρίγκιπας Κάρολος στο Instagram

Σάβ, 11/16/2019 - 22:22

Η βρετανική βασιλική οικογένεια επικοινωνεί μέσα από τα social media και κυρίως το Instagram όλες τις δράσεις τους, τα ταξίδια τους αλλά και τις πιο σημαντικές προσωπικές στιγμές τους.

Ανάμεσα σε αυτούς βέβαια είναι και ο πρίγκιπας Κάρολος με την αγαπημένη του Καμίλα Παρκερ Μπόουλς, οι οποίοι έχουν δικό τους λογαριασμό στο Instagram αλλά δεν διαχειρίζονται μόνοι τους.

 

 

 

Η πρώτη ανάρτηση που έκανε ο πρίγκιπας Κάρολος στο Instagram

Ωστόσο, ο πρίγκιπας Κάρολος μετά από την πρωτοβουλία της βασίλισσας Ελισάβετ, αποφάσισε να δημοσιεύσει ο ίδιος μία φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό, γράφοντας το δικό του μήνυμα που είχε την υπογραφή του.

«Καθώς αναχωρώ για την Ινδία, για τη δέκατη επίσημη επίσκεψή μου, θα ήθελα απλά να εκφράσω τις θερμότερες ευχές μου σε όλους εσάς  στην Κοινότητα Sikh (Σιχ) του Ηνωμένου Βασιλείου και σε ολόκληρη την Κοινοπολιτεία, για την 550η επέτειο από τη γέννηση του Σιχ Γκουρού Nanak Dev Ji.
Οι αρχές στις οποίες ο Γκουρού Nanak Dev Ji ίδρυσε τη θρησκεία των Σιχ και που καθοδηγούν τη ζωή σας μέχρι σήμερα είναι εκείνες που μπορούν να μας εμπνεύσουν όλους – σκληρή δουλειά, δικαιοσύνη, σεβασμός και ανιδιοτελής προσφορά σε άλλους.

Αυτή την εβδομάδα, καθώς οι Σιχς παντού τιμούν τον ιδρυτή της πίστης σας, η γυναίκα μου και εγώ θέλαμε να γνωρίζετε πόσο πολύ η κοινότητά σας εκτιμάται και θαυμάζεται από όλους μας και ότι οι σκέψεις μας είναι μαζί σας σε αυτή την πολύ ιδιαίτερη στιγμή», έγραψε χαρακτηριστικά, ο πρίγκιπας Κάρολος.

Ο 70χρονος πρίγκιπας έδωσε το δικό του στίγμα ανεβάζοντας μια throwback φωτογραφία με εκείνον και την Καμίλα να ποζάρουν φανερά ευδιάθετοι μπροστά στο φακό πριν το ταξίδι τους στην Ινδία.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο πρίγκιπας Κάρολος στο Instagram:

 

 

in.gr
Share