Διαγνωστικό Κέντρο “ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Πατρών” στον Πύργο

vodafone pirgou

Λειτουργία και μαγνητικού τομογράφου, πλέον στον Πύργο, λύνοντας τα χέρια εκατοντάδων παθόντων και ασθενών. Όπου άλλωστε όλα τα χρόνια κατέφευγαν αναγκαστικά στην Πάτρα πολλοί Ηλείοι, για μαγνητικές τομογραφίες και εξειδικευμένες εξετάσεις του είδους.

Με τη “Μαγνητική Πατρών” να έχει πλέον ένα σύγχρονο διαγνωστικό κέντρο και στον Πύργο, οδός Υψηλάντου και Τσαλδάρη (γωνία), δραστηριοποιούμενο στο χώρο της ακτινολογίας, με εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας και τις πλέον σύγχρονες ακτινοδιαγνωστικές μεθόδους.

Με μια σειρά ακτινολογικών εξετάσεων:

Τίθεται έγκαιρα και με ακρίβεια η διάγνωση

Τίθενται οι πιθανές διαγνώσεις, οι οποίες θα πρέπει να συνδυαστούν και με άλλα ευρήματα, κλινικά και εργαστηριακά, για την τελική διάγνωση της νόσου

Παρακολουθείται η εξέλιξη και πορεία μιας ήδη γνωστής νόσου

Γίνεται επανέλεγχος μετά από πλήρη θεραπευτική -συντηρητική ή χειρουργική- αντιμετώπιση, για την πιθανότητα υποτροπής της νόσου

Η απεικόνιση του ανθρώπινου σώματος γίνεται με διάφορες μεθόδους, όπως με ακτίνες Χ, υπερήχους, μαγνητικό συντονισμό και χρησιμοποιώντας μηχανήματα σύγχρονης τεχνολογίας, προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις της σημερινής εποχής. Έμπειροι και κατάλληλα εκπαιδευμένοι τεχνικοί στο χειρισμό ιατρικών μηχανημάτων πραγματοποιούν τις εξετάσεις, παρουσία ειδικευμένων ιατρών. Οι υπέρηχοι και τα Triplex γίνονται από ειδικευμένους ιατρούς ακτινολόγους.

Οι εξετάσεις που πραγματοποιούνται στο κέντρο, σύμφωνα με όσα ως τώρα έχουν γίνει γνωστά, είναι: Υπέρηχοι, Triplex, Αξονική Τομογραφία, Μαγνητική Τομογραφία. Επίσης, πραγματοποιούνται Μαστογραφία (Ψηφιακή), Μέτρηση οστικής πυκνότητας με διπλή δέσμη φωτονίων, καθώς και Μικροβιολογικές - Βιοπαθολογικές εξετάσεις.

 

Share