Δηλώσεις του Προέδρου και του Αντιπροέδρου του νέου Δ.Σ. του ΦΟΔΣΑ Ηλείας Γ. Λυμπέρη και Σ.Μπαλιούκου

Παρ, 11/08/2019 - 09:27
Ο νέος Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Νομού Ηλείας Δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης και ο νέος Αντιπρόεδρος Δήμαρχος Ανδρίτσαινας Κρεστένων Σάκης Μπαλιούκος, αμέσως μετά την εκλογή τους προέβησαν στις παρακάτω δηλώσεις :

 

Γ. Λυμπέρης

«Έγινε η διαδικασία συγκρότησης του σώματος καθώς υπήρχε η απαραίτητη απαρτία, τηρήθηκαν οι διαδικασίες. Μόνο μια κουβέντα έχω να πω ότι είναι μακρύ το οδοιπορικό και μου έλαχε εμένα και του Δήμαρχου Σάκη Μπαλιούκου, που το έχουμε περπατήσει από την αρχή, με πολλούς σκοπέλους, με πολλές δυσκολίες και με πολύ κόστος. Όπως είπε και ο κ. Μπαλιούκος δεν είχαμε περάσει ποτέ από τα Δικαστήρια και καθίσαμε δεκάδες φορές λόγω των απορριμμάτων. Δεν επρόκειτο και ούτε πρόκειται τώρα στο τέλος να καταστρέψει κανείς αυτή την κατάσταση και να καταδικάσει τον Νομό. Είμαι βέβαιος πως θα σκεφτούν ψυχραιμότερα όσοι σκέφτηκαν με επιπολαιότητα αυτό το διάστημα και πάλι όλοι μαζί θα φέρουμε εις πέρας το μεγάλο αυτό θέμα και προχωρήσουμε ενωμένοι για την επίλυση των μεγάλων ζητημάτων του τόπου μας».

 

 

Σ. Μπαλιούκος

«Η διαδικασία μας αφήνει μια πικρή γεύση γιατί δεν είμαστε και οι 7 Δήμοι εδώ, που από το 2014 είμαστε όλοι αγκαλιά για να λύσουμε το μεγάλο πρόβλημα της Ηλείας, που ταλάνισε κυρίως την πρωτεύουσα του Νομού, αλλά και την Αρχαία Ολυμπία. Είμαστε στην τελευταία φάση και οφείλαμε σήμερα να είμαστε όλοι εδώ. Θέλω να πω ευχαριστώ στους νέους Δημάρχους που ήταν σήμερα εδώ για να συνεχίσουμε την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει από παλιά. Ήταν ένας αγώνας δύσκολος. Όπως έχω πει, διαχρονικά έχω δεσμευτεί πως θα είμαι υπέρ αυτής της μεγάλης επένδυσης που γίνεται αυτή τη στιγμή στο Νομό μας και θα είμαι με τον Δήμο στου οποίου τα όρια υπάρχουν αυτές οι εγκαταστάσεις. Δεν μας παίρνει να παίξουμε με αυτά τα ζητήματα και κυρίως δεν παίρνει την πρωτεύουσα του Νομού που πέρασε από δυσκολίες πολλών ετών και συνεχίζουν τα προβλήματά της. Είμαστε ικανοποιημένοι που φέραμε σε πέρας αυτή τη διαδικασία που είχε μέσα της και πολλά παιχνίδια που δεν πρέπουν σε αιρετούς, ειδικά σε αυτό το κρίσιμο και μεγάλο πρόβλημα που ταλαιπωρεί τον Νομό μας. Ανοίγονται και άλλα τεράστια θέματα πλέον που αφορούν την παραγωγή, τον αυτοκινητόδρομο και άλλα πολλά ζητήματα τα οποία πολεμήσαμε ανεπιτυχώς τα προηγούμενα χρόνια και όπου οφείλουμε να είμαστε όλοι ενωμένοι. Πάντως όπως είπε και ο Πρόεδρος εκτιμώ πως θα υπάρξει σύνεση και πως σε αυτό το τραπέζι θα βρεθούμε και πάλι και οι 7. Απλά ήταν μία κακή στιγμή…».

 

 

 Το νέο Δ.Σ. του ΦοΔΣΑ

Πρόεδρος: Γιάννης Λυμπέρης

Αντιπρόεδρος: Σάκης Μπαλιούκος

Τακτικά Μέλη: Γιώργος Γεωργιόπουλος, Γιάννης Λέντζας, Κώστας Αλεξανδρόπουλος, Παναγιώτης Βαγγελάκος

Αναπληρωματικά Μέλη: Γιώργος Μπακέλλας, Βαγγέλης Χριστοφόρου

Share