ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ: Άμισθος σύμβουλος ο Πλεμμένος Ιωάννης

Τρί, 12/10/2019 - 19:38

«Ανάθεση καθηκόντων άμισθου συμβούλου»

Ο Δήμαρχος Πύργου έχοντας υπόψη:

1. Τις διατάξεις του N.3852/10 (ΦΕΚ 87/07.06.2010 τεύχος Α'): «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης»

2. Τις διατάξεις του N. 3463/06 (ΦΕΚ 114/08.06.2006 τεύχος Α') «Δημοτικός & Κοινοτικός Κώδικας»

3. Τον οργανισμό εσωτερικών υπηρεσιών (ΟΕΥ) του Δήμου.

4. Την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου. 5. Την ανάγκη εξυπηρέτησης των δημοτών μας.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Αναθέτουμε στον κ. Πλεμμένο Ιωάννη του Παναγιώτη, καθήκοντα άμισθου συμβούλου σε θέματα εθελοντισμού του Δήμου Πύργου. Ο ως άνω άμισθος σύμβουλος υπάγεται ειδικά και αποκλειστικά στην υπηρεσιακή διαδικασία του Δημάρχου, από τον οποίο θα δέχεται εντολές και στον οποίο μόνο είναι υποχρεωμένος να λογοδοτεί σε κάθε περίπτωση. Θα παρέχει προς τον Δήμαρχο γνώμες ή συμβουλές, προφορικά ή γραπτά, χωρίς να παρεμβάλλεται στα διοικητικά ή άλλα όργανα του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Πύργου

Παναγιώτης Αντωνακόπουλος

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ε

Ποιός είναι ο Ιωάννης Πλεμμένος

Γεννήθηκε στην Πάτρα στις 10-10-1981 και κατοικεί μόνιμα στον Πύργο. Γιός του Παναγιώτη και της Μαρίνας Πλεμμένου

Είναι παντρεμένος με την Σταυρούλα Πετρίδη και έχει 2 παιδιά τον Χριστόφορο 9 ετών και την Μένια 7 ετών.

Διατέλεσε πρόεδρος του 15 μέλους συμβουλίου στο 1ο ΤΕΕ Πύργου το 1998 όπου αποφοίτησε στην ειδικότητα διοίκηση επιχειρήσεων- λογιστικά και έπειτα από ταχύρυθμη εκπαίδευση στην διοίκηση τουριστικών επαγγελμάτων εργάστηκε στην εταιρεία Αldemar και έπειτα στην Crecotel !

Συνέχισε στον χώρο της εστίασης καθώς εργάστηκε ως barista και υπεύθυνος καταστημάτων σε πολλά καφέ στον Πύργο και Αμαλιάδα ώσπου το 2012 άνοιξε το ΠΑΡΕΑ ΚΑΦΕ – PARE CAFE – στην Πλατεία Κύπρου και έπειτα το PAREA COFFEE HOUSE στην Πατρών!

Επίσης ασχολείται ενεργά με το εμπόριο (καφέ) εσπρέσο σε όλη την Πελοπόννησο αφού παρασκευάζει 5 διαφορετικές ποικιλίες εσπρέσο και διαφόρων ροφημάτων!

Είναι Αντιπρόεδρος στον σύλλογο γονέων και μαθητών 3ου Δημοτικού σχολείου!

Επίσης είναι Ενεργό μέλος του συλλόγου Φλόγα από το 2014 και ενεργός γονέας και ανάδοχος 2 παιδιών της actionaid από το 2016 !

Share