Δούκισσα Νομικού: «Είχα τύψεις και ενοχές, όταν άφησα τον γιο μου»

Τετ, 10/10/2018 - 22:22

 

Πέρασαν λίγες εβδομάδες από όταν έγινε μαμά, λίγες ημέρες από όταν "επέστρεψε" στα επαγγελματικά της καθήκοντα.

Ο λόγος για την Δούκισσα Νομικού, η οποία "αναγκάζεται" να αποχωρίζεται τον γιος της, με τελευταίο "παράδειγμα" το ταξίδι της στο Παρίσι.

«Μου ήταν τρομερά δύσκολο. Είχα τύψεις και ενοχές», εξομολογήθηκε στο περιοδικό Gala και συνέχισε η παρουσιάστρια: «Τον έβλεπα συνέχεια μέσω facetime και ευτυχώς ήταν χαμογελαστός και χαρούμενος και ηρεμούσα. Τον είχα όμως συνέχεια στο μυαλό μου. Εκείνον σκεφτόμουν όταν περπατούσα στην πασαρέλα, σε εκείνον έστελνα τα φιλιά».

Και συνέχισε εξήγησε τι έχει αλλάξει από τότε που έγινε μητέρα: «Έγινα πιο τρυφερή ακόμη πιο ευαίσθητη, κατάλαβα και αγάπησα περισσότερο τους γονείς μου, έγινα πρωινός τύπος χωρίς να γκρινιάζω. Ευτυχώς, είμαι από τις τυχερές μανούλες γιατί ο γιος μου είναι ένα πολύ εύκολο μωρό. Κοιμάται από δυο μηνών δώδεκα ώρες το βράδυ, τρώει όλο του το φαγητό και γελάει συνέχεια. Τώρα με τα δόντια του έχει κάποια ανησυχία, αλλά και αυτή την ξεπερνάει με αξιοπρέπεια. Η μόνη μου αγωνία είναι να είναι καλά».

Όσο για το αν έχει αλλάξει η σχέση της με τον σύζυγό της από τότε που απέκτησαν το παιδί; «Θέλω να τα κάνω όλα εγώ μαζί με τον Δημήτρη, ν’ απολαμβάνουμε κάθε στιγμή μαζί του. Μέχρι στιγμής είμαι full time μαμά και είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι τόσο κοντά του αυτή την περίοδο. Βέβαια, έχουμε και τις γιαγιάδες που είναι πάντα πρόθυμες να βοηθήσουν. Όσο για τη σχέση μας, φυσικά άλλαξε. Πλέον δεν είμαστε δύο άνθρωποι αλλά τρεις. Ο χρόνος με ένα νεογέννητο στο σπίτι είναι πολύ περιορισμένος, αλλά όταν υπάρχει αγάπη, κατανόηση και επικοινωνία όλα γίνονται πιο εύκολα» είπε, προσθέτοντας: «Με τον Δημήτρη διαφέρουμε σε πολλά σημεία και αυτό το γεγονός είναι που μας ενώνει. Συμπληρώνει ο ένας τον άλλον σε απίστευτο βαθμό. Θαυμάζω τα πάντα πάνω του. Την αισιοδοξία του, το μυαλό του, το χαμόγελο του. Οι όποιες διαφωνίες μας έχουν να κάνουν με χαζά πράγματα, π.χ. εκείνος δεν θέλει να βάφομαι καθόλου κι εγώ θέλω να τρώει περισσότερα φρούτα και λαχανικά».

 

 

www.star.gr

Share