Δρόμος καρμανιόλα Πατρών – Πύργου: Δύο νεαροί Ηλείοι νεκροί σε τροχαίο με νταλίκες και Ι.Χ. στο ύψος της Ν.Μανωλάδας

Κυρ, 02/23/2020 - 23:06

Δύο νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε περίπου στις 10.00 το βράδυ στην Πατρών – Πύργου στο ύψος της Νέας Μανωλάδας. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες στο δυστύχημα ενεπλάκησαν δυο νταλίκες και ένα Ι.Χ. Νεκροί είναι οι επιβαίνοντες στο Ι.Χ. οι οποίοι και εγκλωβίστηκαν. Για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε η επέμβαση τεσσάρων οχημάτων της πυροσβεστικής με 9 άντρες.

ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 22.05′

Σοβαρό τροχαίο – όπου υπάρχουν δύο νεκροί – σημειώθηκε στις 9:50 το βράδυ σήμερα στην Πατρών – Πύργου στο ύψος της Νέας Μανωλάδας.

Οι δύο νεκροί είναι κατά τις ίδιες πρώτες πληροφορίες κάτοικοι Βάρδας και Μανωλάδας. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία νεκροί είναι οι Νίκος Γιανόπουλος. 25 ετών από τη Βάρδα και Γιάννης Βαλογιάννης 28 ετών από τη Μανωλάδα.
 
Ο πρώτος είχε χάσει τον αδελφό του πέρυσι σε τροχαίο στον Μπράλο. Επίσης σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δεύτερος επέστρεφε από βάπτιση.
 
Υπενθυμίζουμε ότι ο Υπουργός Υποδομών Κ.Καραμανλής και οι τοπικοί Κυβερνητικοί Βουλευτές έχουν πει ότι τα έργα του δρόμου θα ξεκινήσουν το "συντομότερο δυνατόν"...
Share