Δυναμική παρουσία του Ποδηλατοδρόμου Πύργου στο Πρωτάθλημα Δυτ. Ελλάδας & Πελοποννήσου στην Πάτρα

Δευ, 03/18/2019 - 18:00

 Πρωταθλητής ο Κωστόπουλος στο χρονόμετρο – 2 Αργυρά για τον Δούζα στους Έφηβους

Με 17 συνολικά παρουσίες αθλητών και τις δύο μέρες εμφανίστηκε η ομάδα του Ποδηλατοδρόμου Πύργου στο Πρωτάθλημα Δυτ. Ελλάδας & Πελοποννήσου στην ποδηλασία το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην Πάτρα! Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ο Νίκος Κωστόπουλος στην Ατ. Χρονομέτρηση, ενώ εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Διονύσης Δούζας και τις δυο μέρες με αποκορύφωμα στο αγώνισμα αντοχής που κατετάγη 5ος στην γενική κατάταξη όλων των κατηγοριών και 2ος στους Εφήβους!

Ο νεαρός δείχνει να διεκδικεί με προσδοκίες ίσως παρόλο που είναι νωρίς για μια εκτίμηση,  μια καλή θέση στο πανελλήνιο στερέωμα!

Ο Σάκης Μαντάς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους δυο νεαρούς και δήλωσε αισιόδοξος! Συνολικά αγωνίστηκαν: Μπέρτσος Διονύσης, Δούζας Διονύσης, Μανωλόπουλος Παν. Κούβελας Κωστας, Καπνουλάς Αντώνης, Καράμπαλης Γιάννης, Νότης Αντώνης, Ξένος Θανάσης, Κουλολιάς Γιώργος, Καράι Κώστας Κωστόπουλος Νίκος!

Τους αθλητές συνόδευσαν ο Μιχάλης Κωστόπουλος, Βαρθολομαίος, Τζίλντα Καράι, Χαρ. Δούζας, ο προπονητής και  συντονιστής της ομάδας  Σάκης Μαντάς στο γενικό πλάνο!

 

Share