Δύο νέες Υποψηφιότητες για τον συνδυασμό του Γιάννη Λέντζα

Τρί, 05/14/2019 - 20:00

Υποψήφιος με τον Γιάννη Λέντζα ο Πέτρος Ανυφαντής

«Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για ένα καλύτερο Δήμο»

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Λέντζα «Νέα Πορεία» είναι στις επερχόμενες εκλογές ο Πέτρος Ανυφαντής. Πρόκειται για νέο και ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία πρόσωπο, το οποίο ασχολείται επί σειρά ετών με τα κοινά, κυρίως σε ότι έχει να κάνει με τα πολιτιστικά δρώμενα στον Ηλειακό κάμπο.

Ο κ. Ανυφαντής αποφάσισε να ασχοληθεί με την αυτοδιοίκηση μετά από προτροπή πολλών συμπολιτών του, αλλά και διότι εκτιμά ως άνθρωπο και ως επιστήμονα τον γιατρό Γιάννη Λέντζα, ο οποίος έχει όραμα, βασίζεται στη νέα γενιά ( όντας νέος και ο ίδιος) και μπορεί να φέρει ένα καλύτερο μέλλον στον Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης.

 

«Στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό του Γιάννη Λέντζα. Η επιλογή μου αυτή είναι συνυφασμένη με την αίσθηση του καθήκοντος και την αγάπη μου για τον τόπο μας. Οι προκλήσεις και οι ευθύνες είναι πολλές. Έχουμε τη θέληση, τη γνώση και το όραμα να τις αντιμετωπίσουμε. Την απόφασή μου να ασχοληθώ με τα κοινά ενίσχυσαν οι προτροπές αρκετών συμπολιτών μου αλλά και το γεγονός ότι ηγείται του συνδυασμού ένας νέος άνθρωπος, άριστος επιστήμονας, με γνώσεις και όραμα για τον τόπο μας. Στόχος μας είναι να οδηγήσουμε την περιοχή μας ψηλότερα. Και αυτό θα το πετύχουμε με πολλή δουλειά, σχεδιασμό, όραμα και συνεργασία. Αλλά και με ρήξεις, όπου χρειασθεί. Είμαστε νέοι, έχουμε όνειρα και διάθεση για προσφορά. Σε αυτόν τον αγώνα θα προχωρήσουμε μαζί και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για ένα καλύτερο Δήμο. Γιατί τον αξίζουμε και τον δικαιούμαστε!», τονίζει ο Πέτρος Ανυφαντής.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΕΤΡΟΥ ΑΝΥΦΑΝΤΗ

Ο Πέτρος Ανυφαντής ζει στο Νεοχώρι Κυλλήνης. Είναι στρατιωτικός. Η παρουσία του είναι γνωστή μέσα από την κοινωνική του δράση στην περιοχή, καθώς διετέλεσε επί σειρά ετών αντιπρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Νεοχωρίου Κυλλήνης «ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ».

 

Και ο Χρήστος Μυλωνάκης στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα!

Στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος βρίσκεται ο έμπειρος αυτοδιοικητός παράγοντας και δάσκαλος Χρήστος Μυλωνάκης, αποδεχόμενος το όραμα του κ. Λέντζα για έναν Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης που θέλουμε και μας αξίζει! Μια ακόμα «ηχηρή» υποψηφιότητα για τον συνδυασμό νίκης «Νέα Πορεία»!

 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας καλωσόρισε τον κ. Χρήστο Μυλωνάκη στη «Νέα Πορεία», τονίζοντας: «Ο Χρήστος Μυλωνάκης έχει αποδείξει με την πορεία του τόσο στην τοπική αυτοδιοίκηση, όσο και στην εκπαιδευτική κοινότητα πως λειτουργεί πάντα με γνώμονα την προσφορά προς πολίτες. Έχει την θέληση και την απαιτούμενη αυτοδιοικητική εμπειρία για να συνδράμει στην προσπάθειά μας να δώσουμε αναπτυξιακή πορεία στον τόπο μας. Τον καλωσορίζω  στον αγώνα μας για τον Δήμο που οραματιζόμαστε και μας αξίζει!».

Από την πλευρά του ο κ. Χρήστος Μυλωνάκης, δήλωσε: «Μετά την παρακίνηση αρκετών συμπολιτών μου, αποδέχτηκα την πρόσκληση του Γιάννη Λέντζα για να υπηρετήσουμε την τοπική αυτοδιοίκηση. Έχω διαπιστώσει ότι ο Γιάννης Λέντζας με την μέχρι τώρα δράση του, έχει την ικανότητα, τη διάθεση για προσφορά, την αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, καθώς επίσης και το όραμα για ένα Δήμο με καλύτερο μέλλον που θα απολαμβάνουν οι πολίτες του».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Ο Χρήστος Μυλωνάκης κατάγεται και διαμένει στην Ανδραβίδας. Είναι δάσκαλος  και υπηρετεί στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Λεχαινών. Έχει εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος και έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος και Μέλος Διοικητικών Συμβουλίων Νομικών Προσώπων του Πρώην Δήμου Ανδραβίδας. Επί 25 χρόνια εκλέγεται στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δασκάλων-Νηπιαγωγών της Περιφ. Λεχαινών.

Ήταν ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος για 8 χρόνια του Αιμοδοτικού Συλλόγου Ανδραβίδας. Έχει διατελέσει Πρόεδρος της Φιλαρμονικής Ανδραβίδας και μέλος σε διάφορους Συλλόγους.

Share