Δύο νεκροί σε ανατροπή σκάφους στο Αντίρριο

Δευ, 11/25/2019 - 08:12

Νεότερη Ενημέρωση 07.20′-25/11/19

Σε εξέλιξη είναι οι προσπάθειες Πυροσβεστικής και Λιμενικού για τον εντοπισμό του δεύτερου επιβάτη του ιστιοπλοϊκού που ανετράπη το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή του Αντιρρίου λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων που επικρατούσαν στην περιοχή.

Οι διασώστες στις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας κατάφεραν να ανασύρουν τον πρώτο επιβάτη του ιστιoπλοϊκού για τον οποίο υπήρχε από τις 9 το βράδυ η εικόνα ότι δεν είχε τις αισθήσεις του.

Νεότερη ανάρτηση 06.55′ – 25/11/19

Νέες προσπάθειες για τον εντοπισμό και της δεύτερης σορού  των  επιβαινόντων στο ιστιοπλοϊκό σκάφους που βυθίστηκε ενώ ήταν δεμένο στη μαρίνα του Αντιρρίου , θα ξεκινήσουν με το πρώτο φως της ημέρας ενώ στην περιοχή εξακολουθούν  επικρατούν  ακραία καιρικά φαινόμενα.

Με το πρώτο φως της ημέρας θα ξεκινήσουν εκ νέου και οι προσπάθειες για την ανάσυρση της σορού  που από χθες είχε εντοπιστεί να επιπλέει σε μικρή απόσταση από την προβλήτα του Αντιρρίου και η οποία ανήκει στον έναν από τους δύο επιβαίνοντες στο σκάφος. Να σημειωθεί πως  παρά τις ολονύχτιες προσπάθειες των διασωστών λόγω των καιρικών συνθηκών δεν κατέστη δυνατή η ανάσυρση της .

Nεότερη ενημέρωση 22.23′

Σε εξέλιξη είναι από το λιμενικό από  τις 9.00 το βράδυ προσπάθεια ανάσυρσης της σωρού του ενός εκ των δύο επιβαινόντων στο σκάφος  το οποίο ανατράπηκε στη θαλάσσια περιοχή Αντιρρίου, κοντά στο λιμάνι.

Το έργο τους είναι δύσκολο, καθώς στην περιοχή επικρατούν δύσκολες συνθήκες, λόγω των θυελλωδών ανέμων, έως και 10 μποφόρ.

Σε εξέλιξη βρίσκονται αγωνιώδεις προσπάθειες των λιμενικών για τον εντοπισμού του δεύτερου ατόμου που επέβαινε στο σκάφος και το οποίο επίσης βρέθηκε στη θάλασσα.

Στην περιοχή πνέουν άνεμοι εντάσεως έως και 8 μποφόρ.

νεότερη ενημέρωση 21.55΄

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ιστιοφόρο ήταν δεμένο κοντά στα έργα στην περιοχή του Αντιρρίου. όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο ένας από τους επιβαίνοντες έπεσε στη θάλασσα, με τον δεύτερο να σπεύδει για να τον βοηθήσει.

Οι πρώτες αναφορές, οι οποίες μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιωθεί, κάνουν λόγο για έναν νεκρό, ενώ εκφράζονται φόβοι και για τη ζωή του δεύτερου από τους επιβαίνοντες.

πρώτη ανάρτηση 21.27΄

Αγωνία για την τύχη δύο ατόμων που επέβαιναν σε σκάφος το οποίο αναποδογύρισε, όταν έπλεε στην θαλάσσια περιοχή του Αντιρρίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές εκφράζονται φόβοι για τη ζωή των δύο Γάλλων υπηκόων που ήταν πλήρωμά του.

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα μεγάλη επιχείρηση του Λιμεναρχείου για τον εντοπισμό τους.

 patrastimes.g

Share