ΕΕΑΝ ΠΥΡΓΟΥ:Συνάντηση με Πρόεδρο και Γεν. Γραμματέα της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κ.Ι.Ζ.Η

Παρ, 01/11/2019 - 17:44
Την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 το Δ.Σ. του Παραρτήματος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού  ( Π.Ν. & Λ.Σ. ) υποδέχθηκε  τον Πρόεδρο και τον Γεν. Γραμματέα της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κ.Ι.Ζ.Η.  κ.κ. Γιάννη Κορίζη και Χρήστο Ζαβό αντίστοιχα για ανταλλαγή ευχών εν όψη του Νέου Έτους καθώς και την περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων που υφίσταται   μεταξύ των ε.ε. και ε.α  στελεχών Π.Ν. & Λ.Σ.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψης και της ανταλλαγής απόψεων που αφορούν τον κλάδο μας οι ανωτέρω συνάδελφοι μας ενημέρωσαν επίσημα για την πρόσφατη επίσκεψη τους στον  Υπουργό Ναυτιλίας  και Νησιωτικής Πολιτικής Κον Φ. Κουβέλη  που είχε ως αποτέλεσμα την αναβάθμιση του Λιμενικού Τμήματος Κυλλήνης σε Λιμεναρχείο αλλά και την αύξηση του προσωπικού της εν λόγω υπηρεσίας.
  Συμφωνήθηκε  τα Μέλη του  Παραρτήματος  της ΕΑΑΝ να συμμετάσχουν  στην αιμοδοσία της Τράπεζας  Αίματος που υφίσταται από την Ένωση Προσωπικού Λ.Σ.
Το Δ.Σ. της ΕΑΑΝ αφού τους ευχαρίστησε θερμά για την επίσκεψη και την συνεργασία που υπάρχει την τελευταία εξαετία ο Πρόεδρος του Παραρτήματος της ΕΑΑΝ έδωσε στον Πρόεδρο των Λιμενικών κάδρο με το Θ/Κ ΑΒΕΡΩΦ και  τους υποσχέθηκε ότι θα ανταποδώσει το Δ.Σ.  σύντομα την επίσκεψη στον δικό τους χώρο.
 
Share