ΕΕΕΕΚ ΠΥΡΓΟΥ: Πρωτοτυπία και πρακτική ζωή!

Πέμ, 12/12/2019 - 11:46

Ιδιαίτερη μέρα χθες για το ΕΕΕΕΚ που παρουσιάστηκε και στη λαϊκή αγορά του Πύργου πουλώντας τα προϊόντα που παρήγαγε το εργαστήρι Γεωπονίας, Τροφίμων και περιβάλλοντος, που λειτουργεί στο σχολείο μας . Οι μαθητές μας ήρθαν σε επαφή με συνθήκες πραγματικής κοινωνικής και επαγγελματικής ζωής και ενθουσιάστηκαν.

Είναι αξιοσημείωτο ότι ο διευθυντής δευτεροβάθμιας κ. Δημητρέλος παρευρέθηκε για να στηρίξει την προσπάθεια μας. Από το Δήμο μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Ιωάννης Παπαδημητρίου και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ιωάννης Βαρελάς. Επίσης, δεν μπορούσε να απουσιάζει και η πρόεδρος του Συλλόγου ΑΜΕΑ «Ήλις» κ. Αγάθη Ρηγοπούλου.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά και τον κύριο Λιανό, πωλητή στη λαϊκή αγορά, που είχε την καλοσύνη να μας παραχωρήσει τμήμα του πάγκου του για να εκθέσουμε τα προϊόντα μας. Βέβαια, είναι απαραίτητο να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας και στον κύριο Ιωάννη Τζαβάρα, φρουτέμπορο της περιοχής που μεσολάβησε να έρθουμε σε επαφή με τον κύριο Λιανό και πάντα στηρίζει τις προσπάθειες του σχολείου μας.
 
Share