Εκτακτη Συνέλευση της “Παναγιωτόπουλος Κεραμοτουβλοποιία Α.Β.Ε.Ε.” για τον απρόοπτο χαμό του μετόχου της Διονυσίου Παναγιωτόπουλου

Τετ, 04/17/2019 - 07:35

Έκτακτη Συνεδρίαση Δ.Σ.

Μετά τον απρόοπτο χαμό του μετόχου της επιχείρησης Διονυσίου Παν. Παναγιωτόπουλου, αδελφού των μετόχων Βασιλείου και Κωνσταντίνου και αγαπητού μας θείου, το Δ.Σ. της “Παναγιωτόπουλος Κεραμοτουβλοποιία Α.Β.Ε.Ε.” συνεδρίασε με μεγάλη συγκίνηση και θλίψη και αποφάσισε:

1. Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην σύζυγό του Άρτεμη (Τέμη), την μητέρα Γωγώ Νταή, στα παιδιά του Παναγιώτη και την σύζυγό του Όλγα, Αμάντα και τον σύζυγό της Παναγιώτη Θανόπουλο, στα εγγόνια του, στα αδέλφια Αλέξη, Ευγενία, Ζωή και Χαράλαμπο Ψυχογιό, Βασίλη και Νίκη, Κωνσταντίνο και Ιωάννα, Μάρω και Αλέκο Μαλεβίτη, Νίκη και Βαγγέλη Παπαδόπουλο, Βάσω και Χρήστο Ροδόπουλο, Χρήστο και Βίκυ, Ντίνα Νταή, Δημήτρη Νταή και την συζυγό του Δώρα, στα ανίψια και τους λοιπούς συγγενείς.
2. Εις μνήμην του να κατατεθεί ένα ποσό στην Ιερά Μητρόπολη Ηλείας για τα ευαγή ιδρύματα, στην Ενορία Αγ. Γεωργίου Δουνεΐκων υπέρ του εξωκκλησίου Υπεραγίας Θεοτόκου Κερτιζεΐκων και στον Σύλλογο “Το Χαμόγελο του Παιδιού”.
3. Να παραστεί σύσσωμο στην νεκρώσιμο ακολουθία.
4. Πριν, κατά την διάρκεια και μετά την νεκρώσιμο ακολουθία η εταιρεία να κάνει παύση εργασιών και παραγωγής.
5. Να ειδοποιηθούν οι συνεργάτες της επιχείρησης πως την ημέρα της νεκρώσιμου ακολουθίας, δεν θα λειτουργεί η επιχείρηση και δεν θα γίνονται φορτώσεις.

Για το Δ.Σ.
Παναγιώτης Βασ. Παναγιωτόπουλος Πρόεδρος Δ.Σ.
Παναγιώτης Κων. Παναγιωτόπουλος Αντιπρόεδρος Δ.Σ. – Διευθ. Σύμβουλος
Χριστίνα Βασ. Παναγιωτοπούλου 
Διονύσιος Κων. Παναγιωτόπουλος
Ευστάθιος Κων. Παναγιωτόπουλος

 

Δείτε το χθεσινό δημοσίευμα του www.Iliaoikonomia.gr

«Έφυγε» χθες το απόγευμα ξαφνικά από τη ζωή, ο Σάκης Παναγιωτόπουλος, στα 65 του χρόνια του.

Μαζί με αδέρφια του δημιούργησαν την γνωστή μεγάλη εταιρεία «Κεραμοτουβλοποιία Παναγιωτόπουλος».

Ο εκλιπών, πατέρας δύο παιδιών και παππούς, ήταν επίσης ιδιοκτήτης και ελαιοτριβειου, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείου Πύργου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Η αιτία του θανάτου του είναι η ανακοπή καρδιάς.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τετάρτη.

Από το Ιliaoikonomia.gr  θερμά συλλυπητήριά.

Share