ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΗΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ: Ο Αριστειδόπουλος ανακοινώνει τους 35 υποψηφίους του ψηφοδελτίου του

Δευ, 09/24/2018 - 08:48

Η εκλογική μάχη για τον Δήμο Πύργου αρχίζει να φουντώνει.

Ο Λάμπης Αριστειδόπουλος, πρώην δήμαρχος Ιάρδανου, που έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Πύργου, Αντιπεριφερειάρχης ΠΔΕ, και είναι τώρα Περιφερειακός Σύμβουλος, έχει από τους πρώτους δηλώσει ότι θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου, δείχνει ότι έχει κάνει καλή προετοιμασία και θα μπεί δυνατά στην κούρσα διεκδίκησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Iliaoikonomia.gr, το επόμενο δεκαήμερο, πιθανότατα στις 4 Οκτωβρίου, ανακοινώνει τους 35 υποψηφίους του, στο ψηφοδέλτιο του "κορμού".

Βαθύς γνώστης των Αυτοδιοικητικών εκλογών, κινείται από μήνες πριν για την συγκρότηση του ψηφοδελτίου του τόσο στον "κορμό" όσο και στα Τοπικά Διαμερίσματα του Δήμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας εκτός του ψηφοδελτίου "κορμού" έχει σχεδόν έτοιμα και τα ψηφοδέλτιά του σε όλα τα Τοπικά Διαμερίσματα του Δήμου.

Είναι πολύ ισχυρός στον πρώην Δήμο Ιάρδανου, όπου εκλεγόταν Δήμαρχος, αλλά και στον Πύργο έχει πάρα πολλούς υποστηρικές του.

Σε Ώλενα και Βώλακα θα στηριχθεί τόσο σε αυτοδιοικητικά έμπειρα τοπικά στελέχη όσο και σε νέα δυναμικά άτομα.

Κινείται σε ήπιους τόνους, χωρίς μεγάλες αντιπαλότητες με τους άλλους υποψηφίους για τον Δήμο, προσβλέπει στην νίκη την δεύτερη Κυριακή.

Το κλίμα που επικρατεί στην παράταξή του είναι άριστο και όλοι πιστεύουν σε μία μεγάλη νίκη.

Share