Έντεκα μήνες απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στην Αναπτυξιακή Εταιρεία Π.Δ.Ε. Τεράστιες οι ευθύνες Περιφερειάρχη, Διοικητικού Συμβουλίου και Υπηρεσιών.

Κυρ, 11/12/2017 - 09:25

 

Έντεκα μήνες παραμένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στην Αναπτυξιακή Εταιρεία Περιφέρειας Δυτικης Ελλάδας.

Η εκκαθάριση της Εταιρείας αργεί και οι μετακινήσεις του προσωπικού παρουσιάζουν σημαντικά προβλήματα.

Σχετικά με τις μετακινήσεις του προσωπικού οι φάκελοι έχουν διαβιβασθεί αρμοδίως προκειμένου ο προσωπικό με πάει σε προσωποπαγείς θέσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες οι φάκελοι κάποιων εγαζόμενων έχουν προβλήματα.

Και η ερώτηση είναι απλή: Αν υπάρχουν προβλήματα στους φακέλους του προσωπικού ΠΩΣ πληρώνονταν μέχρι σήμερα;

Είναι δυνατόν να μην πληρώνονται για έντεκα (11) μηνες εργαζόμενοι και να μήν υπάρχουν ευθύνες;

Τεράστιες είναι οι ευθύνες Περιφερειάρχη Απόστολου Κασιφάρα σαν επικεφαλής της Περιφέρειας και αυτός που ουσιαστικά όρισε το Δ.Σ της Εταιρείας, του προέδρου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και η κραυγαλέα απουσία των αρμόδιων Υπηρεσιών ελέγχου με πρώτη την Επιθεώρηση Εργασίας αλλά και του ΙΚΑ.

Περιμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα των εκκαθαριστών, που θα παρουσιασθεί η ζημιά της Εταιρείας και την αιτιολόγηση της τελευταίας αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου με 500.000 ευρώ.

 

Υπενθυμίζουμε στον κ. Αντιπεριφερειάρχη ότι περιμένουμε ακόμα στοιχεία της ΥΔΡΗΛ ΑΕ όπως την μελέτη βιωσιμότητας και τις συνολικές υποχρεώσεις (χρέη) της εταιρείας. Γιατί εκεί ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ!!!

Share