Ενθουσιασμένη η Μέρκελ με το μενού, στο δείπνο με τον Τσίπρα – Τι λέει ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου [pics]

Σάβ, 01/12/2019 - 23:57

Ο Πρωθυπουργός δείπνησε με την Γερμανίδα καγκελάριο στο γνωστό εστιατόριο της Καστέλλας. Λέγεται ότι επιθυμία της Γερμανίδας καγκελαρίου ήταν το δείπνο να έχει θαλασσινά. Και δεν της χάλασαν χατίρι.

 

Το μενού, λοιπόν, περιλάβανε -σύμφωνα με το piraeuspress.gr- ψαρόσουπα με φρέσκια σφυρίδα και συναγρίδα, ψητό χταπόδι και ψητό καλαμάρι, βραστά λαχανικά (σ.σ. μπρόκολο και κολοκυθάκια).

Τσίπρας, Μέρκελ και οι… συνδαιτυμόνες τους ήπιαν κρασί (κόκκινο ή λευκό), ενώ το επιδόρπιο ήταν το φημισμένο χειροποίητο εκμέκ του εστιατορίου, συνοδευόμενο από επίσης χειροποίητο παγωτό. Στο τραπέζι τους υπήρχαν και φρούτα εποχής, όπως μανταρίνι, πορτοκάλι, μήλο και αχλάδι.

“Εμείς βάλαμε τα δυνατά μας, όπως κάνουμε άλλωστε καθημερινά εδώ και πολλά χρόνια, προκειμένου να βγάλουμε τον Πειραιά και την Ελλάδα μας ασπροπρόσωπους και θέλω να πιστεύω ότι τα καταφέραμε, αν κρίνω και από την θερμά λόγια τόσο της Καγκελαρίου όσο και του Έλληνα Πρωθυπουργού”, είπε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου “Πανόραμα”, Παράσχος Μανιουδάκης.

Επίσης, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει, μεταξύ άλλων, “τους μεγάλους Έλληνες σεφ, τον κ. Μαμαλάκη τον κ. Λαζάρου και τον κ. Σκαρμούτσο γιατί δεν αρνήθηκαν ποτέ τις πολύτιμες συμβουλές τους όταν τις ζητήσαμε”.

Πηγή: Piraeuspress

Share