Επιβεβαιώνεται η υποψηφιότητα Αλέξη Καστρινού στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Ηλεία

Τρί, 09/25/2018 - 08:27

 

Επιβεβαιώνεται το δημοσίευμα του ΗΛΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ για την υποψηφιότητα Αλέξη Καστρινού στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Ηλεία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr:

Την τύχη τους στις εθνικές εκλογές αλλά και στις ευρωεκλογές θα αναζητήσουν πολλά μέλη της σημερινής διοίκησης της ΚΕΔΕ, ενώ άλλα είτε αποχωρούν, προσανατολίζονται να είναι υποψήφιοι είτε στις Περιφερειακές εκλογές είτε σε άλλους από τους σημερινούς δήμους όπου είναι δήμαρχοι.

-Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης θα είναι υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής με τη ΝΔ.

-Ο α΄ αντιπρόεδρος και δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης στην, πολύ πιθανή, περίπτωση που ο νυν δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τη στήριξη της ΝΔ, θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας.

-Ο β΄ αντιπρόεδρος και δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Καραγιάννης θα είναι υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Β΄ Θεσσαλονίκης.

-Για τη θέση του υποψήφιου περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική, στην πολύ πιθανή περίπτωση που δεν είναι εκ νέου υποψήφια η Ρένα Δούρου, συζητήθηκε το όνομα του επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αυτοδιοίκηση» και δημάρχου Νίκαιας-Ρέντη Γιώργου Ιωακειμίδη, ωστόσο, όλα δείχνουν ότι ο ίδιος προτιμάει να είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος στην περιοχή του, όπου εκλέγεται δήμαρχος από το 1994 (σ.σ. ποσοστό 62,2% το 2014).

-Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΙΝΑΛ.

-Ο δήμαρχος Πηνειού Αλέξης Καστρινός θα είναι υποψήφιος βουλευτής Ηλείας με τη ΝΔ.

-Ο επικεφαλής του «πράσινου» «Αυτοδιοικητικού Κινήματος» στην ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμφιλοχίας Απόστολος Κοιμήσης, στενός κομματικός φίλος του Β.Βενιζέλου, επιχείρησε να κατέβει υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας με τη στήριξη της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ, κόντρα στον Α.Κατσιφάρα, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, θα στηριχθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά συνάντησε αντιδράσεις τόσο στην Πειραιώς όσο και στην Χαριλάου Τρκούπη που φαίνεται ότι θα στηρίξει εκ νέου τον νυν ¨πράσινο» περιφερειάρχη, και, γι’ αυτό, θα είναι πιθανότατα και πάλι υποψήφιος δήμαρχος Αμφιλοχίας.

-Να είναι υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στη Φθιώτιδα επιχείρησε το προηγούμενο διάστημα ο δήμαρχος Δομοκού Δημήτρης Τζιαχρήστας αλλά έφαγε «πόρτα» από την Πειραιώς και τώρα το σκέφτεται αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος.

-Φήμες ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Πιερία κυκλοφόρησαν για τον δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, ωστόσο ο ίδιος τις διαψεύδει.

-Υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο θα είναι πιθανότατα στις εκλογές του 2019 ο Απόστολος Λουλουδάκης, δημοτικός σύμβουλος Χερσονήσου σήμερα.

-Φήμες ότι ίσως να είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Aττικής με τον Γ. Πατούλη, και, εφόσον εκλεγεί περιφερειάρχης ο νυν πρόεδρος της ΚΕΔΕ, να αναλάβει αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα, κυκλοφορούν για τον πρώην δήμαρχο και νυν δημοτικό σύμβουλο Κηφισιάς και μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΕ, Νίκο Χιωτάκη. Εναλλακτικά, ο κ. Χιωτάκης θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς.

Share