ΕΠΟ: Στο Κύπελλο Ηλείας θα μετάσχουν οι, ΠΑΟΒ, Αστέρας, Πανηλειακός!

Μπορεί να εκκρεμεί η επίσημη ανακοίνωση, αλλά σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, η ΕΠΟ έστειλε σχετική ενημέρωση στις Ενώσεις-μέλη της, ενώ τις επόμενες μέρες θα εκδοθεί και η προκήρυξη του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Πρόκειται για ένα κενό που ακόμα παρέμενε, αφού στην ΕΠΟ δεν είχαν πάρει ακόμα(!) απόφαση σε ποιό Κύπελλο θα μετάσχουν τη νέα σεζόν οι ομάδες της Γ' Εθνικής Κατηγορίας, μεταξύ των οποίων και οι τρεις ηλειακές (ΠΑΟ Βάρδας, Αστέρας Αμαλιάδας, Πανηλειακός)!

Και με βάση την νεότερη πληροφόρηση που προαναφέραμε, δεν θα υπάρχει ξεχωριστό Κύπελλο Γ’ Εθνικής τη νέα σεζόν 2017-18, όπως αποφάσισε τελικά η ΕΠΟ. Για το θέμα είχαμε αναφέρει και σε πρόσφατο ρεπορτάζ του Iliaoikonomia.gr, πριν λίγες μέρες.

Πλέον λοιπόν, οι ομάδες της Γ' Εθνικής κατηγορίας θα συμμετέχουν στα κύπελλα των Ενώσεών τους (και στη συνέχεια θα μπορούν να συνεχίσουν στο Κύπελλο Ερασιτεχνών).

Όπου άλλωστε, να μην ξεχνάμε ότι από το 2013 η Γ' Εθνική είναι κι αυτή στο καθεστώς της ΠΛΗΡΩΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ σε όλα και πλήρως εξομοιωμένη νομικά και τυπικά, με τις Τοπικές κατηγορίες.  

Αυτό άλλωστε είχε γίνει και τη σεζόν 2015-16, ενώ είχε γίνει ξεχωριστό Κύπελλο Γ' Εθνικής τις δυο προηγούμενες από αυτήν, χρονιές, αλλά και την αμέσως προηγούμενη σεζόν 2016-17...

 

Share