Έρχεται η 34η Εμποροπανήγυρη Στρεφίου 2019 με εγκαίνια την Κυριακή 13/10

Πέμ, 10/10/2019 - 12:00

Η Εμποροπανήγυρη στο Στρέφι, ένας εμπορικός θεσμός πλέον για το Νομό (34η η φετινή) έχει προγραμματιστεί για φέτος να γίνει (σε επίσημη διάρκεια) από την Κυριακή 13 Οκτωβρίου ως το τέλος της εβδομάδας που ακολουθεί. Ενώ την Κυριακή 13/10 στις 19:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν και τα εγκαίνια της. Πάντως, άτυπα, το πανηγύρι του Στρεφίου θα είναι ανοιχτό από την Παρασκευή το βράδυ (11/10) για τους πρώτους επισκέπτες και κανονικά-ολοκληρωμένα ήδη από το Σάββατο (12/10).

Όπως έχει καθιερωθεί, προσφέρονται ποιοτικά προϊόντα σε συμφέρουσες τιμές, διάφορα είδη ένδυσης, υπόδυσης, εξοπλισμού σπιτιού κ.α. Επίσης στο χώρο θα λειτουργούν, εστιατόριο, μπαρ, λούνα παρκ, πάγκοι με παραδοσιακά γλυκά, λουκουμάδες, χαλβά Φαρσάλων, λουκούμια, τουλούμπες, κ.α.

Με όλη συνολικά τη γνωστή εικόνα, που ξέρουν όλοι ότι η εμποροπανήγυρη του Στρεφίου με την πολύχρονη λειτουργία της έχει καταστεί ένα από τα δυναμικότερα και μεγαλύτερα παζάρια σε όλη την Ελλάδα. 

Με είσοδο ελεύθερη για το κοινό. Στο χώρο, για τους επισκέπτες τις βραδυνές ώρες θα υπάρχει και πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Share