Γ' Εθνική – 6ος όμιλος: Με Κλάδη στην τελική ευθεία ο Αχαρναϊκός – Όλες οι αλλαγές τεχνικών

Κυρ, 03/10/2019 - 17:14

Άλλη μια αλλαγή τεχνικού στο πρωτάθλημα Γ' Εθνικής και τον 6ο όμιλο, με τη διαφοροποίηση στον πάγκο του Αχαρναϊκού όπου προσελήφθη ο προπονητής Κώστας Κλάδης.

Η ομάδα του Μενιδίου, που είναι βασικός αντίπαλος της ηλειακής Νίκης Τραγανού για μια θέση παραμονής στην κατηγορία, θα πάει στη συνέχεια λοιπόν με τον Μεσσήνιο Κώστα Κλάδη, που ως γνωστόν στην αρχή της σεζόν ήταν για ένα διάστημα και στον Αστέρα Αμαλιάδας (ενώ παλιότερα σε Καλαμάτα, Σπάρτη, Πάμισο, Ζάκυνθο, κι άλλες ομάδες). Όπως ο ίδιος ανέφερε σε δήλωση του (στο Sportstonoto.gr): “Είναι πλέον μπροστά 5 ματς, και ταυτόχρονα 5 τελικοί για την ομάδα μας. Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε και ο Αχαρναϊκός θα μείνει στη Γ' Εθνική. Ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Τσορμπατσίδη και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη και την επιλογή τους προς το πρόσωπό μου. Είναι μία ομάδα με ιστορία, κόσμο, βαριά φανέλα ο Αχαρναϊκός, με πολλά νέα ταλαντούχα παιδιά στο ρόστερ της, ικανή να πετύχει στο μέλλον πολλά. Φέτος βέβαια ο στόχος είναι η σωτηρία. Ξέρω τον όμιλο από την παρουσία μου στον Αστέρα Αμαλιάδας και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο”.

- Συνολικά, είναι οκτώ οι ομάδες στον 6ο Όμιλο που συνολικά έχουν προχωρήσει σε αλλαγές στους προπονητές με τους οποίους ξεκίνησαν τη σεζόν το καλοκαίρι. Δηλαδή, περισσότερο από το 50% όσων μετέχουν στον όμιλο.

* Η αμέσως προηγούμενη χρονικά αλλαγή ήταν που προ δυο εβδομάδων ο Παναιγιάλειος ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Χρήστο Καραπίτσο (αυτός ανέλαβε στις 18 Δεκεμβρίου, διαδεχόμενος τότε τον Χρ. Παρασκευόπουλο). Και ανέλαβε πλέον το πόστο, ο Αλέξης Σπυρόπουλος (μέχρι πρότινος στην ΑΕ Αιγείρας Ακράτας και παλιότερα σε άλλες τοπικές του Νομού) και άμεσος συνεργάτης ο Μάκης Λελούδας (φέτος στον Αστέρα Τέμενης, πέρυσι βοηθός στους Νέους Παναιγιάλειου και παλιότερα σε άλλες τοπικές του Νομού).

* Η προηγούμενη χρονικά αλλαγή ήταν που ο Φώτης Θανέλλας, στις αρχές Φεβρουαρίου απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Αχαρναϊκού. Ο μέχρι πρότινος βοηθός και γυμναστής της ομάδας, Γιώργος Κουδούνης, είναι αυτός που συνέχισε στο πόστο (μέχρι τώρα, που ήρθε ο Κλάδης).

* Και η πιο πριν χρονικά αλλαγή ήταν που ο Ηλείος Σπύρος Αντωνόπουλος αποχώρησε την Κυριακή 20/1 από τη Νίκη Τραγανού, με τον επίσης Ηλείο Ηλία Φωτόπουλο να παίρνει τη θέση από τη Δευτέρα 21/1 (στη δεύτερη φετική παρουσία του σε ομάδα στον όμιλο).

- Προηγούμενα χρονικά, στο διάστημα της διακοπής και λίγο πριν τα Χριστούγεννα (18/12), ο Ηλείος Χρήστος Παρασκευόπουλος αποχώρησε από τον Παναιγιάλειο, και στη θέση του ανέλαβε ο Πατρινός Χρήστος Καραπίτσος.

* Αλλαγή έγινε λίγο νωρίτερα, και μέσα στη διακοπή, και στη Θύελλα Ραφήνας, όπου τον Σταύρο Ηλιόπουλο διαδέχτηκε τότε ο Νίκος Μεσολόγγης. 

* Μια ομάδα, έχει ήδη κάνει τέσσερις αλλαγές τεχνικών εντός του πρωταθλήματος, οπότε πλέον συνεχίζει γι' αυτό το διάστημα με πέμπτο τεχνικό στον πάγκο:

Ο Αστέρας Αμαλιάδας, Κλάδης – Φωτόπουλος - Γκάτζιος - Παναγόπουλος, ενώ πλέον συνεχίζει με τον Φιλ. Μαρκόπουλο (εκ της ακαδημίας).

* Δυο ομάδες έχουν κάνει δυο αλλαγές τεχνικών, οπότε πλέον συνεχίζουν με τρίτο τεχνικό στον πάγκο:

Ο Πανηλειακός, με τον Λαγό να απομακρύνεται από το διάστημα ήδη της προετοιμασίας, κι ακολούθησε ο Μαντζούνης κι έπειτα ο Διγκόζης.

Ο Ιάλυσος Ρόδου με τον Στεφανίδη αρχικά που απομακρύνθηκε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, κι έπειτα Τερζής - Παπαβασιλείου.

* Αλλαγή είχε γίνει μετά τις πρώτες αγωνιστικές και στον Διαγόρα Ρόδου, Παντέλης – Ρουτζιέρης. 

Παραμένουν στη θέση τους οι προπονητές πέντε ομάδων:

του ΠΑΟΒ (Μίκι Τσίρκοβιτς),

του Παλληνιακού (Βαγγ. Χαντές),

του Διαγόρα Βραχνείκων (Φιλ. Σχοινάς),

του Πανμοβριακού Ριόλου (Ντ. Σπυρόπουλος),

του Φοίβου Κρεμαστής (Σαββ. Ορφανίδης).

Share