Γ' Εθνική – 6ος όμιλος: Νέα αποχώρηση τεχνικού – Όλες οι φετινές αλλαγές στους πάγκους

Δευ, 04/01/2019 - 18:39

Άλλη μια αλλαγή τεχνικού στο πρωτάθλημα Γ' Εθνικής και τον 6ο όμιλο, έστω και ελάχιστα πριν το φινάλε (απομένουν δυο αγωνιστικές).

Όπου, την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Πανμοβριακού Ριόλου υπέβαλε ο Ντίνος Σπυρόπουλος, μετά τη λήξη του αγώνα της 24ης μέρας με τον Ιάλυσο. Έχοντας προσωπικούς λόγους, δεν θέλησε να περιμένει τα δυο τελευταία ματς, για τα οποία εκ της διοίκησης ορίστηκε να καθίσει στον πάγκο για αυτά ο Άγγελος Κωνσταντινόπουλος (ήταν από τις αρχές περίπου του δεύτερου γύρου διευθυντής του τμήματος). Η νεοφώτιστη ομάδα υπενθυμίζεται έκανε αξιοπρεπώς την προσπάθειά της, παρά τα προβλήματα (γηπεδικό, οικονομικό, κ.τ.λ.) αλλά υποβιβάστηκε εκ νέου στην Α' Κατηγορία Αχαίας.

- Συνολικά, είναι εννιά πλέον οι ομάδες στον 6ο Όμιλο που έχουν προχωρήσει σε αλλαγές στους προπονητές με τους οποίους ξεκίνησαν τη σεζόν το καλοκαίρι. Δηλαδή, πολύ περισσότερο από το 50% όσων μετέχουν στον όμιλο.

* Η αμέσως προηγούμενη χρονικά αλλαγή ήταν που προ τριών εβδομάδων (10/3, στο διάστημα της αποκριάτικης διακοπής) στον πάγκο του Αχαρναϊκού προσελήφθη ο προπονητής Κώστας Κλάδης.

* Νωρίτερα χρονικά, ο Παναιγιάλειος ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Χρήστο Καραπίτσο (αυτός ανέλαβε στις 18 Δεκεμβρίου, διαδεχόμενος τότε τον Χρ. Παρασκευόπουλο). Και ανέλαβε πλέον το πόστο, ο Αλέξης Σπυρόπουλος (μέχρι πρότινος στην ΑΕ Αιγείρας Ακράτας και παλιότερα σε άλλες τοπικές του Νομού) και άμεσος συνεργάτης ο Μάκης Λελούδας (φέτος στον Αστέρα Τέμενης, πέρυσι βοηθός στους Νέους Παναιγιάλειου και παλιότερα σε άλλες τοπικές του Νομού).

* Η προηγούμενη χρονικά αλλαγή ήταν που ο Φώτης Θανέλλας, στις αρχές Φεβρουαρίου απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Αχαρναϊκού. Ο μέχρι πρότινος βοηθός και γυμναστής της ομάδας, Γιώργος Κουδούνης, είναι αυτός που συνέχισε στο πόστο (μέχρι που ήρθε ο Κλάδης).

* Και η πιο πριν χρονικά αλλαγή ήταν που ο Ηλείος Σπύρος Αντωνόπουλος αποχώρησε την Κυριακή 20/1 από τη Νίκη Τραγανού, με τον επίσης Ηλείο Ηλία Φωτόπουλο να παίρνει τη θέση από τη Δευτέρα 21/1 (στη δεύτερη φετική παρουσία του σε ομάδα στον όμιλο).

- Προηγούμενα χρονικά, στο διάστημα της διακοπής και λίγο πριν τα Χριστούγεννα (18/12), ο Ηλείος Χρήστος Παρασκευόπουλος αποχώρησε από τον Παναιγιάλειο, και στη θέση του ανέλαβε ο Πατρινός Χρήστος Καραπίτσος.

* Αλλαγή έγινε λίγο νωρίτερα, και μέσα στη διακοπή, και στη Θύελλα Ραφήνας, όπου τον Σταύρο Ηλιόπουλο διαδέχτηκε τότε ο Νίκος Μεσολόγγης. 

* Μια ομάδα, έχει ήδη κάνει τέσσερις αλλαγές τεχνικών εντός του πρωταθλήματος, οπότε πλέον συνεχίζει γι' αυτό το διάστημα με πέμπτο τεχνικό στον πάγκο:

Ο Αστέρας Αμαλιάδας, Κλάδης – Φωτόπουλος - Γκάτζιος - Παναγόπουλος, ενώ πλέον συνεχίζει με τον Φιλ. Μαρκόπουλο (εκ της ακαδημίας).

* Δυο ομάδες έχουν κάνει δυο αλλαγές τεχνικών, οπότε πλέον συνέχισαν με τρίτο τεχνικό στον πάγκο:

Ο Πανηλειακός, με τον Λαγό να απομακρύνεται από το διάστημα ήδη της προετοιμασίας, κι ακολούθησε ο Μαντζούνης κι έπειτα ο Διγκόζης.

Ο Ιάλυσος Ρόδου με τον Στεφανίδη αρχικά που απομακρύνθηκε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, κι έπειτα Τερζής - Παπαβασιλείου.

* Αλλαγή είχε γίνει μετά τις πρώτες αγωνιστικές και στον Διαγόρα Ρόδου, Παντέλης – Ρουτζιέρης. 

- - - Παραμένουν στη θέση τους οι προπονητές τεσσάρων ομάδων:

του ΠΑΟΒ (Μίκι Τσίρκοβιτς)

του Παλληνιακού (Βαγγ. Χαντές)

του Διαγόρα Βραχνείκων (Φιλ. Σχοινάς)

του Φοίβου Κρεμαστής (Σαββ. Ορφανίδης)

Share