Γ' Εθνική – 6ος όμιλος: Οκτώ ομάδες με αλλαγές τεχνικών – Τέλος κι ο Θανέλλας από Αχαρναϊκό - Η εικόνα

Τετ, 02/06/2019 - 18:41

Στις οκτώ έφτασαν οι ομάδες στον 6ο Όμιλο που έχουν πλέον προχωρήσει σε αλλαγές στους προπονητές με τους οποίους ξεκίνησαν τη σεζόν το καλοκαίρι. Ανεβάζοντας δηλαδή πλέον περισσότερο το πάνω από 50% όσων μετέχουν στον όμιλο.

* Η πιο πρόσφατη χρονικά αλλαγή ήταν που ο Φώτης Θανέλλας, απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Αχαρναϊκού.

Ο μέχρι πρότινος βοηθός και γυμναστής της ομάδας, Γιώργος Κουδούνης, είναι αυτός που συνεχίζει στο πόστο μέχρι νεοτέρας.

* Η προηγούμενη χρονικά αλλαγή ήταν που ο Ηλείος Σπύρος Αντωνόπουλος αποχώρησε την Κυριακή 20/1 από τη Νίκη Τραγανού, με τον επίσης Ηλείο Ηλία Φωτόπουλο να παίρνει τη θέση από τη Δευτέρα 21/1 (στη δεύτερη φετική παρουσία του σε ομάδα στον όμιλο).

- Προηγούμενα χρονικά, στο διάστημα της διακοπής και λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ο Ηλείος Χρήστος Παρασκευόπουλος αποχώρησε από τον Παναιγιάλειο, και στη θέση του ανέλαβε ο Πατρινός Χρήστος Καραπίτσος.

* Αλλαγή έγινε λίγο νωρίτερα, και μέσα στη διακοπή, και στη Θύελλα Ραφήνας, όπου τον Σταύρο Ηλιόπουλο διαδέχτηκε τότε ο Νίκος Μεσολόγγης. 

* Μια ομάδα, έχει ήδη κάνει τρεις αλλαγές τεχνικών, οπότε πλέον συνεχίζει με τέταρτο τεχνικό στον πάγκο:

Ο Αστέρας Αμαλιάδας, Κλάδης – Φωτόπουλος - Γκάτζιος, ενώ συνεχίζει με τεχνικό πλέον τον βοηθό Κώστα Παναγόπουλο (ο οποίος υπέβαλε παραίτηση την Τετάρτη 6/2).

* Δυο ομάδες έχουν κάνει ήδη δυο αλλαγές τεχνικών, οπότε πλέον συνεχίζουν με τρίτο τεχνικό στον πάγκο:

Ο Πανηλειακός, με τον Λαγό να απομακρύνεται από το διάστημα ήδη της προετοιμασίας, κι ακολούθησε ο Μαντζούνης κι έπειτα ο Διγκόζης.

Ο Ιάλυσος Ρόδου με τον Στεφανίδη αρχικά που απομακρύνθηκε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, κι έπειτα Τερζής - Παπαβασιλείου.

* Αλλαγή είχε γίνει μετά τις πρώτες αγωνιστικές και στον Διαγόρα Ρόδου, Παντέλης – Ρουτζιέρης. 

Παραμένουν στη θέση τους οι προπονητές πέντε ομάδων:

του ΠΑΟΒ (Μίκι Τσίρκοβιτς),

του Παλληνιακού (Βαγγ. Χαντές),

του Διαγόρα Βραχνείκων (Φιλ. Σχοινάς),

του Πανμοβριακού Ριόλου(Ντ. Σπυρόπουλος),

του Φοίβου Κρεμαστής (Σαββ. Ορφανίδης).

 

Share