Γ' Εθνική – 6ος όμιλος: Όλο το πρόγραμμα της μάχης παραμονής κι η εικόνα – Τι χρειάζεται η Νίκη (κόντρα σε Αχαρναϊκό και Αίγιο)

Κυρ, 03/24/2019 - 17:40

Μετά και την 23η αγωνιστική στον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής, και με τρεις μόνο να απομένουν πλέον για το φινάλε, μπήκε ακόμα πιο έντονα στην τελική ευθεία η μάχη για την παραμονή. Όπου υπενθυμίζεται πως με τα δεδομένα που είναι ως τώρα γνωστά υποβιβάζονται οι πέντε τελευταίες ομάδες.

Η Νίκη Τραγανού έμεινε "ζωντανή" μετά από τον αγώνα με χαρακτήρα ...τελικού, στο γήπεδο Αχαρνών με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό (1-1).

Ο Παναιγιάλειος διατηρεί ελπίδες και περιμένει, ενώ ο Πανμοβριακός πλέον εξαιρετικά λίγες ελπίδες (μόνο μαθηματικές ουσιαστικά)...

ΟΛΗ η μάχη παραμονής μέχρι τέλους

- Η ηλειακή ομάδα του Τραγανού σε σχέση με τον τωρινό βασικό αντίπαλο, τον Αχαρναϊκό, έμεινε από πάνω του μετά και το κρίσιιμο ματς που έπαιξαν μεταξύ τους στη δική του έδρα. Ενώ πλέον και οι δυο έχουν ματς με βαθμολογικά αδιάφορες στην πραγματικότητα, ομάδες.  

Η Νίκη λοιπόν, παραμένει πως θα χρειαστεί σίγουρα πέραν από ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ νίκη στο μοναδικό εντός έδρας που της έχει μείνει, αυτό την προτελευταία αγωνιστική με τον Πανμοβριακόνα πάρει ΚΑΙ κάποιους βαθμούς σε κάποια από τα υπόλοιπα δυο εκτός έδρας: τα οποία είναι, με Βραχνέικα και Πανηλειακό. Το πόσους, εξαρτάται κι από τα αποτελέσματα της ομάδας του Μενιδίου.

* * * Αναλυτικά παρακάτω, όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα, κατά σειρά, των ομάδων που παλεύουν για την παραμονή με τα τωρινά δεδομένα.

Στον υπολογισμό αυτόν, θεωρούνται ήδη υποβιβασμένοι οι δυο τελευταίοι, Αστέρας και Φοίβος, και εξετάζονται οι πιο κοντινές τέσσερις ομάδες για τις άλλες τρεις θέσεις

Νίκη Τραγανού (23 βαθμοί) 

Βραχνέικα (έξω)

Πανμοβριακός (μέσα)

Πανηλειακός (έξω) 

Αχαρναϊκός (22 βαθμοί) 

Θύελλα Ραφήνας (έξω)

Φοίβος (μέσα)

ΠΑΟ Βάρδας (έξω) 

Παναιγιάλειος (21 βαθμοί) 

Πανηλειακός (έξω)

Αστέρας (μέσα)

Παλληνιακός (έξω) 

Πανμοβριακός (19 βαθμοί) 

Ιάλυσος (μέσα)

Νίκη Τραγανού (έξω)

Θύελλα Ραφήνας (μέσα)

Η βαθμολογία (σε 23 αγώνες) 

Ιάλυσος Ρόδ.  54    39-6

-----------------------------------

Διαγόρας Ρόδ.  50    41-9

-----------------------------------

ΠΑΟ Βάρδας    36    30-24

Παλληνιακός  34    29-21

Θύελλα Ραφ.  33    25-18

Διαγόρας Βραχν.  31    26-17

Πανηλειακός  31    29-21

Νίκη Τραγανού  23    19-28

-----------------------------------

Αχαρναϊκός  22    20-16

Παναιγιάλειος  21    20-33

Πανμοβριακός Ριόλ. 19    19-30

Φοίβος Κρεμαστής  16    11-31

Αστέρας Αμαλ.  3    4-58   

* Ρεπό δεν έχουν κάνει (για τον β' γύρο): Φοίβος Κρεμαστής, ΠΑΟ Βάρδας, Διαγόρας Ρόδου 

Share