Γ' Εθνική: Για την Παρασκευή κλήθηκαν σε απολογία Αστέρας και Ηρόδοτος

Δευ, 05/14/2018 - 19:25

 

Όπως έχει αναφερθεί από τα ρεπορτάζ ήδη της Κυριακής (13/5) η οριστική τύχη του παιχνιδιού ανάμεσα στον Αστέρα Αμαλιάδας και τον Ηρόδοτο θα κριθεί σε δικαστικά γραφεία της Ομοσπονδίας.

Τη Δευτέρα (14/5) το απόγευμα, σε μια προσπάθεια και της Επιτροπής πρωταθλήματος να μην παραταθεί για πολύ η εκκρεμότητα, ήδη το πρωτοβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο της ΕΠΟ (Πειθαρχική Επιτροπή), κάλεσε σε απολογία τον Αστέρα, τον Ηρόδοτο, αλλά επίσης κάλεσε και τους Παπαματθαιάκη (προπονητή) και Ξυδάκη (γυμναστή) του Ηροδότου. Και συγκεκριμένα για να συζητηθεί η υπόθεση την προσεχή Παρασκευή 18 Μαΐου.

Ο Ξυδάκης που άλλωστε ξεκίνησε ΟΛΟ το επεισόδιο με την επίθεση στον Κ. Ντάβαρη (ΣΧΕΤΙΚΗ ΦΩΤΟ), "άναψε" τη ...σπίθα με την προκλητική κίνηση του, ενώ ο Παπαματθαιάκης καταγράφεται να έχει χτυπηθεί, ενώ ο Αστέρας και ο Ηρόδοτος, καλούνται σε απολογία για τη σύρραξη και φυσικά για τη διακοπή του παιχνιδιού.

Ο Αστέρας, προετοιμάζεται για να πάει στην υπόθεση, έχοντας ήδη ενημερώσει τις τελευταίες ώρες το νομικό του επιτελείο στην Αθήνα για τα ως τώρα υπάρχοντα δεδομένα. 

* ΝΕΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Share