Γ' Εθνική: Με αισιοδοξία ξεκίνησε ο Ολ. Ζαχάρως - "Αγώνας δρόμου" για ενίσχυση

Τρί, 08/13/2019 - 18:55

Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως ξεκίνησε τη Δευτέρα (12/8) να προετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στην προσεχή Γ' Εθνική και πλέον κάνει προσπάθειες για να ενισχύσει το ρόστερ του, και με έμπειρους για την κατηγορία ποδοσφαιριστές, καθώς και με κάποιους νεαρούς ταλαντούχους.

Ο τεχνικός της ομάδας Άρης Ρουμελιώτης ανέφερε: «Έτσι όπως πήγε η κατάσταση με τη θέση που έμεινε κενή, ήταν ευκαιρία για τη Ζαχάρω να παίξει στη νέα Γ' Εθνική. Να αποκτήσουν εμπειρίες τα νεαρά παιδιά της ομάδας, και τα υπάρχοντα κι αυτά που θα έρθουν, και να βελτιωθούν ως ποδοσφαιριστές, καθώς και να ακουστεί γενικότερα η πόλη κι η περιοχή. Είναι σημαντικό πως ο κόσμος της Ζαχάρως είναι κοντά στη διοίκηση και την ομάδα, και τη στηρίζει. Με αυτή τη στήριξη της περιοχής θα προχωρήσουμε. Σίγουρα για τη δημιουργία του νέου αγωνιστικού συνόλου, υπάρχουν δυσκολίες στις μεταγραφές, λόγω των στενών χρονικών περιθωρίων από τη μέρα που γνωστοποιήθηκε ότι ο Ολυμπιακός θα αλλάξει κατηγορία και πολλοί ήδη είχαν κλείσει αλλού. Κάνουμε όμως συνεχείς προσπάθειες για να ενισχύσουμε το ρόστερ και θα είμαστε ανταγωνιστικοί».

- Στην ομάδα εντάχθηκε κι ο Ηλείος 22χρονος μεσοεπιθετικός Διονύσης Κακολύρης, που την περασμένη σεζόν έπαιξε στον Αλφειό Επιταλίου (Α1 Ηλείας), όπου είχε 23 συμμετοχές και 2 γκολ. Eπίσης απέκτησε και Λεντιο Κανάνι, επιθετικό, 18 ετών, με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από τον Αλφειό Επιταλίου. Ο Κανάνι έκανε τα πρώτα του βήματα στην Ακαδημία του Πανηλειακού, και πέρυσι κατέγραψε τις πρώτες επίσημες παρουσίες, με πολύ καλή εικόνα. 

Νωρίτερα και μέχρι τώρα, έχουν αποκτηθεί ο έμπειρος γκολκίπερ Γιάννης Καπετανάκης (προηγούμενα στον Πανηλειακό), ο ακραίος μεσοεπιθετικός Φώτης Σκοζάι (πέρυσι στη Νίκη Τραγανού) κι ο ικανός αμυντικός Μάριος Τσίτσος (πέρυσι στον Α.Ο. Μακρισίων). Παράλληλα, έχουν ανανεώσει οι, έμπειροι και με παραστάσεις στις εθνικές κατηγορίες, επιθετικός Φώτης Παναγόπουλος και αριστεροπόδαρος αμυντικός Νίκος Χριστόπουλος, καθώς και οι αμυντικοί Αντώνης Γκούσκος, Χρήστος Νικολόπουλος.

Οι «ερυθρόλευκοι» προσανατολίζονται στην απόκτηση τουλάχιστον πέντε - έξι ακόμα παικτών, σε συνδυασμό με κάποιες ακόμα ανανέωσεις περυσινών.

 

Share