Γ' Εθνική: Όλη η εικόνα για παραμονή στον 6ο όμιλο - Βαθμοί, αγώνες, σενάρια

Κυρ, 04/07/2019 - 17:46

Μετά και την 25η αγωνιστική στον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής, και με μια μόνο να απομένει πλέον για το φινάλε, διαμορφώθηκαν οι νέες ισορροπίες στην τελική ευθεία της μάχης για την παραμονή. Όπου υπενθυμίζεται πως με τα δεδομένα που είναι ως τώρα γνωστά υποβιβάζονται οι πέντε τελευταίες ομάδες.

Η εικόνα 

Όπως γράφαμε σε ρεπορτάζ πριν ήδη και απ' τους αγώνες της προηγούμενης 24ης μέρας: "Οι τρεις έχουν σχεδόν όλα τα ματς με βαθμολογικά αδιάφορες ομάδες. Που σημαίνει "υποχρεωτικά" για τα ελληνικά δεδομένα, πως "θα παιχτεί ...μπάλα" και εκτός γηπέδου!"...  

Ειδικά την περασμένη Κυριακή, αγωνιζόμενες εκτός έδρας, η κάθε μια από τις τρεις ομάδες (Νίκη Τραγανού, Αχαρναϊκός, Παναιγιάλειος), ήθελε το τρίποντο και ταυτόχρονα… στραβοπάτημα των άλλων δυο. Όποιος πήρε διπλό εκείνη την Κυριακή (ή ότι περισσότερο σε σχέση με άλλον ή άλλους), προχώρησε στην επόμενη ...πίστα του παιχνιδιού αυτού, με πλεονέκτημα. Είτε προσωρινό, είτε μονιμότερο.

Αυτά έγιναν, και τελικά ήταν τότε υπέρ των Αχαρναϊκού και Παναιγιάλειου. Κι η Νίκη, έχασε πλέον και περισσότερο έδαφος με την απρόσμενη τεράστια "γκέλα" απέναντι στον Πανμοβριακό σε αυτή την 25η αγωνιστική.

Ενώ κάποιες αδιάφορες ομάδες, παραμένουν "ρυθμιστές". Όπως, ο ΠΑΟ Βάρδας, ο Πανηλειακός, ο Παλληνιακός, στα ματς της τελευταίας αγωνιστικής.

* Πλέον:

O Αχαρναϊκός είναι στη θέση ακριβώς πάνω από τη ζώνη με 28 βαθμούς,

ακολουθεί (στην πρώτη θέση υποβιβασμού, ακριβώς κάτω από τη ζώνη) ο Παναιγιάλειος με 27 βαθμούς,

και πιο πίσω η Νίκη Τραγανού έμεινε στους 25 βαθμούς.

Σε τυχόν ισοβαθμίες: 

Ο Παναιγιάλειος υπερτερεί της Νίκης

Η Νίκη υπερτερεί του Αχαρναϊκού

Ο Αχαρναϊκός υπερτερεί του Παναιγιαλείου

- Σε τυχόν τριπλή μεταξύ τους, υπερτερεί ο Παναιγιάλειος

* Κι έχουν κι οι τρεις τελευταίο ματς εκτός έδρας

Ο Αχαρναϊκός στη Βάρδα με τον ΠΑΟΒ

Ο Παναιγιάλειος στην Παλλήνη με τον Παναιγιάλειο

Η Νίκη στον Πύργο με τον Πανηλειακό

- Οπότε η Νίκη πλέον, για να σωθεί αυτή, θέλει μόνο: Και δική της νίκη και ήττα και των άλλων δυο

Share