Γ' Εθνική: Πρόγραμμα και διαιτητές 24ης μέρας – Στις 1.00 την Κυριακή πέντε αγώνες!

Τετ, 03/27/2019 - 15:19

Με τα συνολικά έξι ματς να διεξάγονται, την Κυριακή 31/3, πραγματοποιείται στον 6ο Όμιλο η 24η αγωνιστική της Γ' Εθνικής κατηγορίας 2018-2019. 

Όπως προκύπτει από το ακριβές πρόγραμμα της διοργανώτριας ΕΠΟ:

- Οι πέντε από τους έξι αγώνες (μεταξύ των οποίων, αυτά των τριών εκ των τεσσάρων ηλειακών ομάδων, του ΠΑΟΒ, της Νίκης, του Πανηλειακού) θα έχουν ώρα έναρξης στις 1.00 το μεσημέρι. Ενώ το άλλο ματς θα ξεκινήσει στις 4.00 η ώρα.

Ακατανόητη είναι πάντως η απόφαση να γίνει μετάθεση στα άλλα τρία, αφού κάλλιστα μπορούσαν να παίξουν μόνο οι δυο ροδίτικες ομάδες τα δικά τους ματς την ίδια ώρα, νωρίτερα αφού έρχονται στην Πελοπόννησο, αλλά τα υπόλοιπα να γίνουν αργότερα το μεσημέρι (κι όχι σε “νεκρή” ώρα και αυτά)... 

Ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος με νίκη στην Κάτω Αχαΐα επί του Πανμοβριακού Ριόλου, θα κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο. Βέβαια αυτό μπορεί να γίνει ακόμη και με ισοπαλία ή και με ήττα, ανάλογα με το τι θα κάνει ο Γ.Σ. Διαγόρας στη Βάρδα.

Όπως και να έχει, ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος έχει πλέον γενικότερα εξασφαλισμένο τον τίτλο και την άνοδο του (περιμένοντας να μάθει σε ποιά ακριβώς κατηγορία, ανάλογα με το αν τελικά θα γίνει αναδιάρθρωση ή όχι). Έχει δείξει άλλωστε σταθερότητα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν (σε αντίθεση με το κακό ξεκίνημα του Διαγόρα που αυτό τον άφησε πίσω), έχοντας χάσει ως τώρα στο πρωτάθλημα μόνο μία φορά (στη Βάρδα). 

* Αναλυτικά η 24η αγωνιστική με πρόγραμμα και διαιτητές (το πρόγραμμα όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη 27/3 το μεσημέρι - οι διαιτητές ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ αυτή τη φορά ημέρα Πέμπτη, λόγω αποσχόλησης με σεμινάριο την Τετάρτη):

Κυριακή – 1.00

ΠΑΟ Βάρδας – Διαγόρας Ρόδου ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ ΜΙΧ. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ (Β') - ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡ. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ, ΛΥΣΣΑΡΗΣ ΚΩΝ. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

Πανηλειακός – Παναιγιάλειος ΡΟΥΣΣΟΣ ΑΘΑΝ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ - ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ ΠΑΝ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Διαγόρας Βραχνείκων – Νίκη Τραγανού ΡΟΥΤΣΗΣ ΙΩΑΝ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ - ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΝΙΚ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ (Β'), ΣΑΝΟΣ ΘΕΟΔ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Πανμοβριακός – Ιάλυσος ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΕΥΣΤΡ. ΑΘΗΝΩΝ - ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡ. ΑΘΗΝΩΝ (Β'), ΣΤΑΥΡΟΓΛΟΥ ΔΗΜ. ΑΘΗΝΩΝ

Θύελλα Ραφήνας - Αχαρναϊκός ΔΡΑΓΑΤΗΣ ΑΛΕΞ. ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ (Β') - ΚΑΛΛΗΣ ΑΝΤ. ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ (Β'), ΣΟΦΙΑΣ ΑΝ. ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ

Κυριακή - 4.00

Αστέρας Αμαλιάδας - Παλληνιακός ΧΡΟΝΑΣ ΝΙΚ. ΑΧΑΪΑΣ - ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜ. ΑΧΑΪΑΣ, ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡ. ΑΧΑΪΑΣ

Ρεπό: Φοίβος Κρεμ. 

- Στα ματς που δεν αναγράφεται γράμμα σε παρένθεση, ο διαιτητής κι οι βοηθοί είναι της κατηγορίας, δηλαδή Γ' Εθνικής.

Share