Γ' Εθνική: Σενάρια για υποβιβασμό ΛΙΓΟΤΕΡΩΝ ομάδων από κάθε όμιλο!

Τετ, 04/03/2019 - 16:05

Ένα σενάριο που αφορά τον υποβιβασμό από τους νυν 8 Ομίλους της Γ' Εθνικής (συνεχίζει να) ακούγεται όλο και περισσότερο τις τελευταίες μέρες, ότι το επεξεργάζονται στην ΕΠΟ.

Τι λέει αυτό; Ότι να αυξηθούν σε 10 οι Όμιλοι στη Γ' Εθνική από τη νέα περίοδο 2019-2020 σε σχέση με τους 8 που είναι τώρα!

Αν ισχύσει κάτι τέτοιο σημαίνει ότι: - Υποβιβάζονται (ΜΟΝΟ) δύο ομάδες από τον 6ο Ομιλο, ο οποίος έχει 13 σωματεία. Δηλαδή, η Νίκη Τραγανού, ο Αχαρναικός κι ο Παναιγιάλειος, σίγουρα εξασφαλίζουν την παραμονή τους! Το ίδιο κι ο Πανμοβριακός Ριόλου (και πέφτουν τότε, μόνο ο Φοίβος Κρεμαστής κι ο Αστέρας Αμαλιάδας)!

- Η συγκεκριμένη απόφαση, αν ληφθεί, δεν επηρεάζει σε κάτι την άνοδο των πρωταθλητών των ΕΠΣ, αφού έτσι κι αλλιώς θα ανέβει ένας από κάθε Ενωση, που θα πάρει μέρος στη νέα Γ' Εθνική (είτε 8 Ομίλων, είτε 10 Ομίλων).

* Να αναφερθεί επίσης και το άλλο σενάριο, ότι, ακόμα κι αν οι Όμιλοι μείνουν 8 (και δεν γίνουν 10), υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για αριθμητικούς λόγους συμπλήρωσης του νέου πρωταθλήματος, να υποβιβαστεί φέτος μια λιγότερη ομάδα από κάθε Όμιλο.

Δηλαδή ΤΕΣΣΕΡΙΣ αντί για ΠΕΝΤΕ! 

- Για να δούμε, τι θα ...δούμε! Και πότε!

Έτσι κι αλλιώς, το μέγα αλαλούμ στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζεται. Τα Πρωταθλήματα φτάνουν πλέον στο ...τέλος της σεζόν και δεν έχει ακόμα επισημοποιηθεί ΑΚΟΜΑ (!!!!!!!!) με ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ρύθμιση πως ακριβώς θα γίνει η αναδιάρθρωση που προωθεί ο υφυπουργός! 

Μιλάμε για μια κατάσταση απολύτως κωμικοτραγική!

Η ποδοσφαιρική διοίκηση του Βαγγέλη Γραμμένου σε συνεργασία με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, έχουν καταστήσει απόλυτο «ανέκδοτο» τα Πρωταθλήματα.

Share