Γ' Εθνική: Συνεχίζει την καταδίωξη ο Αστέρας – Με Λεωνίδιο το Σάββατο

Τρί, 02/13/2018 - 15:15

 

Ο Αστέρας συνεχίζει την καταδίωξη του Αστέρα Βλαχιώτη για την υπόθεση τίτλος στον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής και πλέον στην προσεχή αγωνιστική (που έχει οριστεί για το Σάββατο 17/2 λόγω των Αποκριών την Κυριακή) υποδέχεται στην Αμαλιάδα την ουραγό ομάδα του Λεωνιδίου Αρκαδίας στις 3.00 το μεσημέρι.

Οι τρείς βαθμοί που χωρίζουν αυτή τη στιγμή τις δυο ομάδες, και με δεδομένο ότι υπάρχει (και) παιχνίδι στην Αμαλιάδα ανάμεσα στον Αστέρα Αμαλιάδας και τον Αστέρα Βλαχιώτη, μαρτυρά ότι πάμε σε ένα… θρίλερ μέχρι να μάθουμε ποιος θα είναι αυτός που τελικά θα επικρατήσει!

Ο Αστέρας πάντως, τον τελευταίο καιρό εμφανίζεται ανεβασμένος αγωνιστικά, αλλά παραμένει και άτυχος. Όπως δυο παιχνίδια πριν με τον Παναρκαδικό δεν πήρε τη νίκη που δικαιούταν, κάτι ανάλογο έγινε και στην Πύλο όπου, τρία δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες (κυρίως με επεμβάσεις του γκολκήπερ Κόκκαλη) άφησαν στο “Χ” τους «βυσσινί». Ο δε άνεμος έπαιξε κι αυτός ρόλο σε βάρος του στο γκολ της ισοφάρισης από τους γηπεδούχους, με σέντρα - σουτ εκτός περιοχής και με εξωτερικό φάλτσο. Πολύ τυχερό ως γκολ, γιατι ήταν τελικά σαν μακρινό πλασέ που ξεγέλασε το Λέτσο, καθώς δεν το περίμενε (προφανώς) με την παράξενη τροχιά που πήρε η μπάλα, τόσο που μόνο την άγγιξε απλώς!

Να αναφερθεί με την ευκαιρία πως, ο γκολκήπερ Τσάμης που αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα τραυματισμού από τις προηγούμενες μέρες πριν τον αγώνα, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην προθέρμανση και αντικαταστάθηκε μόλις τότε από τον Λέτσο (νεομεταγραφείς, που έκανε ντεμπούτο)

- Πλέον, υπάρχει ο ...μονόδρομος της νίκης του Σαββάτου, καθώς και η αγωνία για τη γενικότερη εξέλιξη του πρωταθλήματος.

 

Share