Γ' Εθνική: Υποχρεωτικά οι ομάδες αγοράζουν όλες τις ”ειδικές” μπάλες - Και τα εισιτήρια από συγκεκριμένο τυπογραφείο

Σάβ, 08/12/2017 - 21:30

 

Μόνες τους πρέπει οι ομάδες της Γ' Εθνικής κατηγορίας, μεταξύ των οποίων και οι τρεις ηλειακές, να προμηθεύονται τις ειδικές μπάλες που η ΕΠΟ αποφάσισε ότι με αυτές θα διεξαχθεί το νέο πρωτάθλημα.

Παρότι υπήρξε μια αρχική φημολογία ότι έναν αριθμό από αυτές θα τον παραχωρούσε δωρεάν η Ομοσπονδία μέσω της εταιρείας Nike, με την οποία είναι η συμφωνία ως επίσημου προμηθευτού του πρωταθλήματος Γ' Εθνικής, τελικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Η επίσημη μπάλα του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής λοιπόν, θα είναι συγκεκριμένα η Nike Magia (η λέξη είναι από τη λατινική γλώσσα και σημαίνει «μαγεία»), και ήδη έχει περαστεί και στην Προκήρυξη ότι πλέον, όλα τα παιχνίδια της Γ' Εθνικής θα διεξάγονται υποχρεωτικά με αυτή τη μπάλα.

- Επίσης, η ΕΠΟ ενημέρωσε όλα τα σωματεία της κατηγορίας ότι πρέπει να τυπώνουν τα εισιτήρια αγώνων από συγκεκριμένο τυπογραφείο!

Σχετικά και τα στιγμιότυπα του εγγράφου (Φωτο 1 και 2)...

 

* Την ίδια ώρα, “πυρ και μανία” είναι οι ΠΑΕ της Superleague και της Football League με την ΕΠΟ, γιατί από την ομοσπονδία καλούν τις ομάδες αυτές να αγοράσουν (άλλες) μπάλες συγκεκριμένης μάρκας, για το Κύπελλο Ελλάδας της Nike κι εκεί, τις Ordem 5). Αν και η ΕΠΟ ως διοργανωτής αυτού του θεσμού, θα έπρεπε να φροντίσει για αυτό.

Επίσης, για όλα τα παραπάνω, δεν φαίνεται να έγινε κάποιος διαγωνισμός και πιθανότατα υπάρχει απευθείας ανάθεση

Άλλωστε, προκάλεσε γενικότερα έναν προβληματισμό η ...σπουδή της Προσωρινής Διοίκησης της ΕΠΟ, ενώ για τις 18/8 έχουν οριστεί εκλογές ανάδειξης νέας διοίκησης, να σπεύσει να κλείσει κι άλλες παρόμοιες συμφωνίες – χορηγικές συμβάσεις. Όπως δηλαδή τις προαναφερόμενες, κι όπως ακόμα αυτή που αφορά στις ενδυμασίες των ποδοσφαιριστών των Εθνικών ομάδων, καθώς και στις ενδυμασίες των διαιτητών...

Και δεσμεύοντας την επερχόμενη εκλεγμένη διοίκηση (όποια κι αν είναι αυτή)...

Share