Πάλι υποψήφιος δήμαρχος o Γαβρίλης Λιατσής για νέα τετραετία με συνδυασμό κυρίως από νέους

Δευ, 03/12/2018 - 04:30

 

Πάλι υποψήφιος δήμαρχος του Δήμου Πύργου θα είναι ο Γαβρίλης Λιατσής στις εκλογές του Σεπτέμβρη του 2019, σύμφωνα με έγγυρες πληροφορίες του ΗΛΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει μιά νέα τετραετία έχει αρχίσει να συζητά με άτομα του στενού του περιβάλλοντος.

Ο συνδυασμός του, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα είναι από κυρίως απο νέους αλλά και από παλιά έμπειρα και ικανά στελέχη της παράταξής του.

Μάλιστα κάνει κινήσεις επαναδραστηριοποίησης στην παράταξή του στελεχών που είχαν δυσαρεστηθεί ή παραιτηθεί από αξιώματα. Η επανατοποθέτηση σε θέση Αντιδημάρχου του Βασίλη Σειντή και η επαναπροσέγγιση με άλλον παραιτηθέντα πρώην Αντιδήμαρχο εντάσσονται στο πλαίσιο αυτό.

Άλλωστε είναι γνωστό ότι στο "ανακάτωμα της πολιτικής τράπουλας" είναι καλός παίκτης.

Θεωρεί ότι αφού έλυσε το επι δεκαετίες πρόβλημα των σκουπιδιών, το επόμενο χρονικό διάστημα σαν δημοτική αρχή δίνει βαρύτητα στην καθημερινότητα και την ανάπτυξη του Δήμου. Στον ενάμυσι χρόνο που απομένει μέχρι τη λήξη της παρούσας Δημοτικής περιόδου, θα προσπαθήσει να κάνει πολλά που θα βοηθήσουν στην βελτίωση της ποιότητα ζωής των δημοτών.

"Οι δημότες με εμπιστεύονται και με αγαπούν" λέει όταν τον ρωτούν περί των επόμενων δημοτικών εκλογών.

Πιστεύει ότι μπορεί να προσφέρει ακόμα πολλά στον Δήμο.

Επίσης, στελέχη της παράταξής του ισχυρίζονται, ότι ο Γαβρίλης Λιατσής ήταν πάντα υποστηρικτής της Δεξιάς παράταξης και όταν αυτή ήταν "στα κάτω της". Δεν ήταν στέλεχος άλλου κόμματος και τώρα που η Δεξιά βρίσκεται σε πρωτιά, προσπαθεί να πάρει κομμάτι της.

Σημειώνουμε ότι ο Γαβρίλης Λιατσής είναι ο πρώτος από την δεξιά παράταξη που προχωρά σε υποψηφιότητα. Οι περισσότεροι υποψήφιοι που είτε δήλωσαν υποψηφιότητα είτε κινούνται να είναι υποψήφιοι, προέρχονται από την κεντροαριστερά, κυρίως από το πρώην ΠΑΣΟΚ (σήμερα Κίνημα Αλλαγής).

Απομένει πλέον να δούμε αν μετά την πιθανότατη υποψηφιότητα Γαβρίλη Λιατσή θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις όσο αφορά τους υποψηφίους για τον Δήμο Πύργου ή θα υπάρξει και άλλη υποψηφιότητα από την δεξιά παράταξη.

 

Share