ΓΟΕΒ ΠΗΝΕΙΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ: Τεράστια τα χρέη - Παραίτηση προέδρου Νικου Φάμελου

Παρ, 08/10/2018 - 14:19

 

Τεράστια είναι τα χρέη του ΓΟΕΒ.

Χρωστά σε ΔΕΗ, ΙΚΑ, μισθούς σε εργαζόμενους, σε προμηθευτές...

Είναι τόσο οικτρή η οικονομική κατάστασή του που αδυνατεί να επισκευάσει την τσάπα που διαθέτει για να καθαρίσει τα κανάλια εν όψει χειμώνα.

Χθες μετά από πρόσκληση-έκκληση της Δντριας Μαρίας Μουσταφέρη, έγινε σύσκεψη στην οποία παρευρέθηκαν ο Β’ ΤΟΕΒ Πύργου και οι ΤΟΕΒ Επιταλίου και Μυρτουντίων.

Εκεί η Διευθύντρια πρότεινε να βρεθούν χρήματα για να πληρωθεί τουλάχιστον το ΙΚΑ των εργαζομένων του μήνα Ιουνίου και μισθοί των εργαζομένων.

Λύση δεν δόθηκε.

Μετά την τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ ο Νίκος Φάμελος, υπέβαλλε την παραίτησή του.

Οι απλήρωτοι εργαζομένοι του ΓΟΕΒ έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας.

Η λέξη ΧΑΟΣ είναι ελάχιστη για την κατάσταση που επικρατεί στον Οργανισμό.

Δήλωση Δημ. Μπαξεβανάκη

Η κατάσταση του αρδευτικού δικτύου στο νομό μας βρίσκεται σε οριακό σημείο. Η λύση αφορά όλους τους συναρμόδιους και γι’ αυτό απαιτείται η συνεργασία όλων.
 
Όσοι ΤΟΕΒ, ενώ εισπράττουν από τους αγρότες τα αντίστοιχα τέλη, δεν αποδίδουν στον ΓΟΕΒ τα ποσά που τους αναλογούν, έχουν τεράστια ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση.
 
Όσοι, επίσης, επιδιώκουν με την τακτική αυτή να απαξιωθεί ο ΓΟΕΒ και να εξωθήσουν τα πράγματα σε «λύσεις» με πολλαπλάσιο κόστος για τους αγρότες ματαιοπονούν.
 
Όσοι, τέλος, υποστηρικτές αλλά και συμμέτοχοι του σάπιου παλιού πολιτικού κατεστημένου θέλουν με την ύπουλη αυτή τακτική να παίξουν πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες των αγροτών είναι βαθιά νυχτωμένοι.
 
Δημήτρης Μπαξεβανάκης
Share