Γυναικείο Ποδόσφαιρο - Γ' Εθνική: Έναρξη την Κυριακή εντός έδρας για τη Νίκη Τραγανού

Παρ, 11/08/2019 - 13:37

Η Νίκη Τραγανού ρίχνεται για τρίτη συνεχή χρονιά, στη μάχη του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής Γυναικών. Και είναι η μοναδική γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου στην Ηλεία που συμμετέχει σε εθνικό πρωτάθλημα, με την προσπάθεια των παραγόντων του συλλόγου και των γονιών των κοριτσιών να είναι μεγάλη, προκειμένου να καλύπτονται τα έξοδα και να συμμετέχει η ομάδα στο εθνικό αυτό πρωτάθλημα, καλλιεργώντας με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες το σπορ.

Το ματς της 1ης αγωνιστικής γι' αυτήν είναι την Κυριακή (10/11) στο γήπεδο Τραγανού και ώρα 3.00 το μεσημέρι, με τον Άρη Τρίπολης (διαιτητεύει ο Κομπιλήρης - Μεσσηνίας). Και στόχος είναι η νίκη, με όσο δυνατόν καλύτερη εμφάνιση.

* Η Νίκη Τραγανού, έχει τοποθετηθεί φέτος στον 4ο Όμιλο, εκεί όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη, εκτός από τον Άρη Τρίπολης, και με, τους Λύκους Αιγιαλείας, την Α.Ε. Καλαβρύτων, την Ακαδημία Δόξα '98 (Ζακύνθου) και την Π.Ο. Αυτόνομη (Πάτρας), δηλαδή συνολικά είναι έξι ομάδες.

Την περασμένη Κυριακή έγιναν τα άλλα ματς της 1ης μέρας στον Όμιλο ως εξής: Λύκοι Αιγιαλείας-Ακαδημία Δόξα 5-0, Α.Ε. Καλαβρύτων - Π.Ο. Αυτόνομη 5-0.

- Η ηλειακή ομάδα έχει ξανά στην τεχνική καθοδήγηση τον Γιώργο Γεωργιόπουλο, τον γνωστό κι έμπειρο επιθετικό της ανδρικής ομάδας, και στοχεύει φέτος σε μια πορεία ακόμα καλύτερη σε σχέση με τις δύο προηγούμενες σεζόν.

Η Νίκη έχει ενισχυθεί στις μεταγραφές με την έμπειρη μεσοεπιθετικό Ελένη Κουκουβού, που έχει παίξει και στον Πανηλειακό και τον Ίκαρο Πετρωτού (πέρυσι και στην Ελλάς Ποντίων), ενώ νέα πρόσωπα είναι επίσης, η Γεωργία Δεσπολάρη από τον Πύργο και η Αθανασία Χρυσανθακοπούλου από τα Λεχαινά.

Τα υπόλοιπα κορίτσια, που ήταν και την περσινή σεζόν στο ρόστερ, είναι τα εξής: Θεοδωροπούλου Αγγελική, Καραβέλα Πένυ, Κομπορόζου Μάρθα, Γεωργοπούλου Κατερίνα, Μαραζιώτη Βάσια, Μάστορα Ελένη, Τσουρούλη Ιωάννα, Μπουσδούκου Ζωή, Τραγουστή Μαρία, Κωστοπούλου Ιωάννα, Ζωγοπούλου Παναγιώτα, Πασπαλιάρη Μάρθα, Μπουσάι Τζέλα, Φεφλέ Μαρία, Βασιλοπούλου Γιώτα, και Παναγιωτοπούλου Νικολέτα (που αναρρώνει από πρόσφατη εγχείριση, μετά από τραυματισμό κατά την περυσινή σεζόν).

 

Share