Γυναικείο Ποδόσφαιρο: Μετέχει στη Γ' Εθνική η Νίκη Τραγανού

Δευ, 10/16/2017 - 20:17

 

Έτοιμη να κάνει την πρώτη της εμφάνιση σε επίσημες διοργανώσεις είναι η Νίκη Τραγανού. Η οποία όπως έχει περιγραφεί κι από παλιότερα ρεπορτάζ, είναι σύλλογος ο οποίος εκτός από την οργάνωση που διαθέτει στην ανδρική ομάδα, δίνει ιδιαίτερη έμφαση και στα τμήματα υποδομής, και σε αυτή τη νέα σεζόν θέλει να κάνει ένα ακόμα άνοιγμα, στο Γυναικείο ποδόσφαιρο. Έχοντας ήδη το τμήμα σε προπονητική λειτουργία την τελευταία διετία περίπου. 

Η ομάδα έκανε τη δήλωση συμμετοχής και τοποθετήθηκε από την ΕΠΟ να συμμετάσχει στον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Και θα είναι η δεύτερη ομάδα σε επίπεδο Ηλείας που θα μετέχει σε επίσημη κατηγορία (μετά τον Πανηλειακό, που πλέον θα μετάσχει για 5η χρονιά, και συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα Β' Εθνικής που αρχίζει την προσεχή Κυριακή 22 Οκτωβρίου).

* Αντίπαλοι της Νίκης θα είναι ο Εθνικός Καλαμάτας, η Δόξα Πηγαδακίων Ζακύνθου, ο Ατρόμητος Ζαρουχλεικων Πατρών, οι Λύκοι Αιγιαλείας, (διπλά ματς).

* Η κλήρωση των αγώνων θα γίνει στις 25 Οκτωβρίου και η έναρξη αυτού του πρωταθλήματος έχει οριστεί για τις 12 Νοεμβρίου.

Share