Γυναίκες Νίκης: Άνετη επικράτηση εκτός έδρας στη 2η αγωνιστική (Γ' Εθνική - 4ος όμιλος)

Κυρ, 11/17/2019 - 14:10

Η Νίκη Τραγανού στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής Γυναικών (4ος όμιλος), αγωνίστηκε το πρωί της Κυριακής στην Πάτρα με την Π.Ο. Αυτόνομη και φανερά ανώτερη επικράτησε άνετα με 0-10 τελικό σκορ!

Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο "Α. Κάνιστρας" και το πρώτο διπλό ήρθε σαφώς εύκολα για την ηλειακή ομάδα απέναντι στη νεοσύστατη πατρινή. Από το πρώτο μέρος το σκορ ήταν ήδη 0-6, ενώ τα δέκα γκολ πέτυχαν για τη Νίκη, 3 η Δεσπολάρη, 2 η Κωστοπούλου, 2 η Κουκουβού, 1 η Μπουσδούκου, 1 η Φεφλέ κι 1 η Χρυσανθακοπούλου. 

Νίκη Τραγανού (Γεωργιόπουλος): Θεοδωροπούλου, Τραγουστή, Γεωργοπούλου (30' Μπουσάι), Μαραζιώτη (40' Βασιλοπούλου), Πασπαλιάρη, Μπουσδούκου (46' Φεφλέ), Κουκουβού, Δεσπολάρη (46' Ζωγοπούλου), Κωστοπούλου, Τσουρούλη, Χρυσανθακοπούλου.

- Το πρωτάθλημα πλέον θα συνεχιστεί με την 3η αγωνιστική την μεθεπόμενη Κυριακή 1/12, κι η Νίκη έχει νέο εκτός έδρας ματς, στη Ζάκυνθο με την Ακαδημία Δόξα '98.

Υπενθυμίζεται πως, η Νίκη Τραγανού, μετέχει στον 4ο Όμιλο, αντιμέτωπη ακόμα με: τον Άρη Τρίπολης, τους Λύκους Αιγιαλείας, την Α.Ε. Καλαβρύτων, την Ακαδημία Δόξα ’98 (Ζακύνθου) και την Π.Ο. Αυτόνομη (Πάτρας), δηλαδή συνολικά είναι έξι ομάδες, από τις οποίες η πρώτη θα προβιβαστεί στη Β' Εθνική. Και η φετινή Νίκη έχει στους στόχους της τη θέση αυτή.

Share