Χωρισμός – βόμβα στο παλάτι! Η πριγκίπισσα Charlotte Casiraghi διέλυσε τον αρραβώνα της τρεις μήνες μετά τον ερχομό του γιου της

Σάβ, 01/05/2019 - 22:22

Σαν «βόμβα» έσκασε στα διεθνή media, ο ξαφνικός χωρισμός της πριγκίπισσας Charlotte Casiraghi με τον Γάλλο παραγωγό Dimitri Rassam. Σύμφωνα με το ισπανικό περιοδικό Hola, το ζευγάρι διέλυσε τον αρραβώνα τους, μόλις τρεις μήνες μετά τον ερχομό του γιου του. Η εγγονή της Γκρέις Κέλι, αφού απέκτησε το δεύτερο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον γιο της διάσημης ηθοποιού Κάρολ Μπουκέ, τον περασμένο Οκτώβριο, φαίνεται πως ακύρωσε τα σχέδια για γάμο.

Η Charlotte και ο Dimitri σχεδίαζαν να παντρευτούν τον Ιούνιο του 2018, αλλά αποφάσισαν να αναβάλουν τον γάμο τους λόγω της εγκυμοσύνης της πριγκίπισσας. Το δεύτερο αγοράκι της Charlotte Casiraghi (έχει ήδη έναν γιο τον 4χρονο Rafael, τον οποίο έχει αποκτήσει με τον πρώην σύντροφό της τον κωμικό Γκαντ Ελμαλέχ) φαίνεται πως δεν θα ζήσει ποτέ με τους δύο γονείς του κάτω από την ίδια στέγη, καθώς αφήνεται να εννοηθεί ότι η σχέση του ζευγαριού είχε αρχίσει να εμφανίζει προβλήματα πριν από τη γέννησή του.

 
Share