Η ασφάλεια των πολιτών κυριάρχησε στη συνάντηση του Κ.Τζαβάρα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας

Τρί, 07/02/2019 - 20:30

Το ζήτημα  της ασφάλειας είναι στις υψηλές προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης , επεσήμανε ο υποψήφιος βουλευτής και πρ. υπουργός Κώστας Τζαβάρας στη διάρκεια της επίσκεψη που έκανε στον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας Ταξίαρχο κ. Απόστολο Μαρτζάκλη.

Στη συνάντηση για αρκετή ώρα έγινε εκτενής όσο και εποικοδομητική συζήτηση για τα προβλήματα της ασφάλειας του Νομού , ενώ ενημερώθηκε ο βουλευτής Ηλείας και για τα θέματα της παραβατικότητας , των εργατών γης, καθώς και για τα προβλήματα  διαφόρων κοινωνικών ομάδων (Ρομά κ.α.).

Ιδιαίτερα τονίστηκε ότι θα πρέπει η πολιτεία να εκδηλώσει πολιτική βούληση για την εμπέδωση του κλίματος ασφαλείας,  ώστε οι πολίτες να αισθάνονται ελεύθεροι και να μην έχουν διαρκώς το φόβο των κρουσμάτων κατά τη περιουσίας ή κατά της σωματικής τους ακεραιότητας.

 

 

Εξήρε ο Μητροπολίτης Ηλείας κ. Γερμανός

Το μεγάλο έργο του Κ. Τζαβάρα

ως υπουργού  Πολιτισμού

 

Τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανού, για τη καινούργια κοινοβουλευτική θητεία, ζήτησε ο υποψήφιος βουλευτής Κώστας Τζαβάρας.

Από την πλευρά του ο Μητροπολίτης Ηλείας, στη διάρκεια της επίσκεψης του βουλευτή Ηλείας, τόνισε  ότι η εκκλησία αισθάνεται μεγάλη ευγνωμοσύνη από το μέχρι σήμερα μεγάλο έργο του κ. Τζαβάρα ως υπουργός  Πολιτισμού,  επισημαίνοντας  συγχρόνως ότι βοήθησε και αναστηλώθηκαν εκκλησιαστικά και θρησκευτικά μνημεία μεγάλη ιστορικής αξίας όπως είναι η Παναγία Καθολική, η Φραγκαβίλα, ο Άγιος Νικόλαος κλπ.

«Η εκκλησία δεν ξεχνάει τους ανθρώπους που τη βοηθάνε και τη στηρίζουν εμπράκτως» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γερμανός

Share