Η δημοτική παράταξη «Νέα Δύναμη Προοπτικής», θα δώσει τον δικό της αγώνα, με έμπειρα και νέα στελέχη

Τετ, 04/24/2019 - 14:30

Σήμερα έχω τη χαρά να παρουσιάσω έναν άνθρωπο ο οποίος υπηρετεί τη τοπική αυτοδιοίκηση και έχει προσφέρει τα μέγιστα όπως ο Βασίλης ο Κασσιανός, αλλά και νέους ανθρώπους οι οποίοι έχουν το όραμα, τη διάθεση και τη δυναμική να συνεισφέρουν στο τόπο τους. Τους ευχαριστώ όλους μαζί και κάθε ένα ξεχωριστά. Είμαι περήφανος για όλους αυτούς τους ανθρώπους που συστρατεύονται μαζί μου. Μαζί ξεκινήσαμε τη μάχη μαζί θα συνεχίσουμε.

Ανδριοπούλου Φωτεινή

Γεννήθηκε το 1994.Πτυχιουχος τμήματος ΑΕΙ στο Αγρίνιο Διοίκηση επιχειρήσεων αγροτικών προϊόντων και τροφίμων. Εργάζεται ως ασφαλιστικός σύμβουλος στα Λεχαινά. Μετά τις σπουδές της διαμένει μόνιμα στο Μαρκόπουλο-Τραγανό.

H κυρία Ανδριοπούλου δήλωσε:

«Η ανάμιξη νέων ανθρώπων στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι πλέον επιτακτική ανάγκη. Η συμμετοχή και η ενασχόληση με τα κοινά είναι κάτι που μας αφορά όλους άμεσα, διότι πρόκειται για το μέλλον μας, για τον τόπο που κατοικούμε. Για το λόγο αυτό αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα και να σταθώ δίπλα στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου μας Διονυσίου Γεωργόπουλου, του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νέα Δύναμη Προοπτικής».

Καρασούλας Διαμαντής

Αρχισυντάκτης Ηλεκτρονικών ΜΜΕ Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη ΝΟΔΕ ΝΔ Ηλείας Πρωτοψάλτης Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Τραγανού Εκπρόσωπος Αιμοδοτικού Συλλόγου Τραγανού στην Π.Ο.Σ.Ε.Α. τ.Γραμματέας Ινστιτούτου Καταναλωτών (ΙΝΚΑ) Ηλείας τ.Συνήγορος του Καταναλωτή στον Δήμο Πύργου

Ο κύριος Καράσουλας δήλωσε:

« Ως ενεργός πολίτης, ως άνθρωπος που ζει τον παλμό, προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα και παλεύει για το σήμερα και το αύριο αισθάνομαι την ανάγκη να βοηθήσω, αφιερώνοντας χρόνο και ενέργεια έτσι ώστε αυτός ο ευλογημένος τόπος που ζούμε να ανακάμψει.

  Έτσι ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Διονυσίου Γεωργόπουλου για την διεκδίκηση της δημοτικής αρχής. Καθοριστικό κριτήριο υπήρξε η εμπιστοσύνη μου στην διαχρονική διάθεση του για προσφορά αλλά και στη  γνώση που έχει αποκομίσει από την διαρκή ενασχόλησή του με τα κοινά».

Κασσιανός Βασίλειος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Τραγανό. Ήταν δήμαρχος στο καποδιστριακό δήμο Τραγανού κατά τα έτη 2007-2010.Κατα τα έτη 2011 έως 2019 είναι αναπληρωτής Δήμαρχος στο Δήμο Πηνειού

Ο κύριος Κασσιανός δήλωσε:

«Ως ενεργός πολίτης, που ασχολείται με τα κοινά του τόπου μας και βιώνω την καθημερινότητα, αισθάνθηκα την ανάγκη να δηλώσω δημόσια την απόφαση μου να στηρίξω την πρωτοβουλία για διεκδίκηση της δημοτικής αρχής από τον υποψήφιο δήμαρχο Πηνειού Διονύσιο Γεωργόπουλο. Ζητάμε την στήριξή σας στην σοβαρή και ειλικρινή αυτή πρότασή μας, γιατί ο τόπος μας και το αξίζει και το δικαιούται».

 

Share