ΗΛΕΙΑ: Γενική απεργία για τον δρόμο Πάτρα-Πύργος. Απόντες οι "ικανοποιημένοι" δήμαρχοι, Περιφερειάρχης και οι βουλευτές του "συντομότερο δυνατόν"

Πέμ, 02/13/2020 - 10:14

Διοργάνωση Πανηλειακής γενική απεργία για τον δρόμο Πάτρα-Πύργος, στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης 26 Φεβρουαρίου 2020 αποφάσισε χθες το μεσημέρι στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου το Πανηλειακό Συμβούλιο Αιρετών

Θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συγκέντρωση στα όρια Ηλείας – Αχαΐας.

Κεντρικά συνθήματα «Όλη η Ηλεία μια φωνή», «Όχι στο δρόμο του θανάτου».

Βασικό αίτημα η συνέχιση των εργασιών στον δρόμο Πάτρα – Πύργος – Ολυμπία – Τσακώνα χωρίς διόδια.

Συμμετέχουν οι δήμοι Πύργου, Πηνειού και Ανδραβίδας -Κυλλήνης, το Εργατικό Κέντρο Πύργου, η ΕΛΜΕ Ηλείας, ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πύργου και μαζικοί φορείς του νομού καθώς και φορείς από τους νομούς Αχαΐας, Μεσσηνίας, Ζακύνθου και Κεφαλληνίας.

Απόντες οι "ικανοποιημένοι" δήμαρχοι, Περιφερειάρχης και οι βουλευτές του "συντομότερο δυνατόν"

Όλοι θυμόμαστε τις συναντήσεις:

1. Των Δημάρχων του Νομού με τον Υπουργό Υποδομών Κ.Καραμανλή και τις δηλώσεις ικανοποίησής τους μετά την συνάντηση

2. Των Κυβερνητικών Βουλευτών με τον Υπουργό Υποδομών Κ.Καραμανλή και τις δηλώσεις τους μετά την συνάντηση ότι το έργο ξεκινά "το συντομότερο δυνατόν"

3. Του Περιφερειάρχη μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας με τον Υπουργό Υποδομών Κ.Καραμανλή και τις δηλώσεις τους μετά την συνάντηση ότι το έργο ξεκινά "το συντομότερο δυνατόν".

Τελικά πότε είναι "το συντομότερο δυνατόν" για ημερομηνία έναρξης του έργου; 

Ισχύουν ακόμα οι δηλώσεις ικανοποίησης των Δημάρχων του Νομού για την πορεία του έργου και πότε βλέπουν την ημερομηνία έναρξής του; 

 

 

Share