Ηλεία: Οι διαιτητές και το πρόγραμμα των τοπικών αγώνων

Πέμ, 01/02/2020 - 20:57

Το Σάββατο 4/1 και την Κυριακή 5/1 του νέου έτους πλέον 2020, σε ότι αφορά τα τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, υπάρχει η συνέχεια των τριών κατά σειρά κατηγοριών, και διεξάγονται:

- Για την Α1 Κατηγορία η 14η αγωνιστική (πρώτη β' γύρου)

- Για την Α2 Κατηγορία η 14η αγωνιστική (πρώτη β' γύρου)

- Για την Β' Κατηγορία η 10η αγωνιστική (στους τρεις ομίλους – πρώτη β' γύρου) 

* Η ώρα έναρξης των μεσημεριανών αγώνων παραμένει στις 3.00 μμ. και το Σάββατο και την Κυριακή (ενώ ένας μόνο είναι πρωινός Κυριακής στις 11.00) 

* Στην Α2 από αυτή την αγωνιστική επρόκειτο να υπάρχει στο πρόγραμμα ένα ματς λιγότερο, αφού (υποτίθεται πως) αποχώρησε η Πρόοδος Σαλμώνης όπως γνωστοποίησε το Δ.Σ. της, μετά από συνεδρίαση στις 30/12 (κι ο εκάστοτε αντίπαλος θα κερδίζει 3-0 άνευ αγώνα). Πάντως, με τη δημοσίευση των τριπλετών το βράδυ της Πέμπτης 2/1 είχε βγει και για το δικό της ματς, που σημαίνει πως τουλάχιστον ως τότε δεν είχε στείλει και σχετικό έγγραφο (αστείες καταστάσεις, ακόμα κι αν ...υπαναχώρησε... ή ότι άλλο έχει γίνει)! 

* * * Αναλυτικά, το πρόγραμμα και οι διαιτητές για τα παιχνίδια: (με απευθείας παραπομπή στη σελίδα της ΕΠΣΗ και για τυχόν διορθώσεις μεταγενέστερα) – ΕΔΩ - http://www.eps-ilias.gr/?page_id=4677

Share