ΗΛΕΙΑ: Οι περισσότεροι βουλευτές του Νομού, δεν πηγαίνουν στην συνάντηση με τον Υπουργό Κ. Καραμανλή για το δρόμο Πάτρα - Πύργος

Δευ, 09/14/2020 - 07:23

Τουλάχιστον τρεις (3) από τους πέντε (5) βουλευτές του Νομού Ηλείας δεν θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα του Υπουργού Υποδομών Κώστα Καραμανλή προκειμένου να τους ενημερώσει για τον δρόμο Πάτρα - Πύργος.

H συνάντηση γίνεται μετά από τρεις (3) μέρες του θανάσιμου τραυματισμού ενός βρέφους 16 μηνών και δέκα πέντε ημέρες από τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 26χρονου, στον δρόμο καρμανιόλα. Γι΄αυτά θα πει κάτι ο Υπουργός Υποδομών Κ. Καραμανλής;

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.Iliaoikonomia.gr, ο κ. Υπουργός δεν θα πει τίποτα καινούργιο για την έναρξη του έργου. Θα πεί ότι κάνει προσπάθειες για να εγκριθεί η μέθοδος της παραχώρησης στην Ολυμπία Οδό, ότι πιέζει για την έγκριση αυτή και πάλι μία από τα ίδια. Θα πει επίσης ότι θα γίνουν έργα βελτίωσης του υφιστάμενου δρόμου.

Δεν θα ορίσει πάλι ημερομηνία έναρξης του έργου, που σίγουρα δεν ξεκινά μέχρι τον Ιούλο του 2021!!!

Την συνάντηση την κάνει για να κερδίσει πολιτικό χρόνο αφού ουσιαστικά έχει διαψεύσει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που είχε πει από τον Πύργο προεκλογικά ότι ο δρόμος θα ξεκινήσει τους πρώτους μήνες της Κυβέρνησης του. Δέκα έξι (16) μήνες μετά και ορατότης μηδέν για το έργο.

 

Ο Ηλειακός λαός ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ.

Κανένας Υπουργός δεν έχει δικαίωμα να παίζει με το μεγαλύτερο πρόβλημα του Νομού, τον δρόμο Πάτρα - Πύργος.

Και ο λαός έχει καθαρή μνήμη και τιμωρεί... με την κάλπη.

Τέλος τα παιχνίδια με τον δρόμο...

Ούτε ενδιαφέρει κανέναν τι έγινε στο παρελθόν. ΟΛΟΥΣ τους ενδιαφέρει τι θα γίνει τώρα...

Share