Ηλεία: Τα αποτελέσματα του Σαββάτου – Το πρόγραμμα της Κυριακής (Α1, Α2, Β', Γ')

Σάβ, 05/04/2019 - 17:20

δυο συνολικά αναμετρήσεις άνοιξε το Σάββατο (4/5) η αυλαία της δραστηριότητας στις κατηγορίες του τοπικού ποδοσφαίρου γι' αυτό το διήμερο.

Που περιλαμβάνει, την 2η αγωνιστική των Πλέι οφ και το δεύτερο ματς του Πλέι άουτ στην Α1 Ηλείας, καθώς και την 4η αγωνιστική των Πλέι οφ στην Α2 Ηλείας, και την 4η αγωνιστική των Πλέι οφ και το δεύτερο ματς Πλέι άουτ (1ου όμιλου) στη Β' Ηλείας, ενώ σε ότι αφορά τη Γ' Ηλείας, διεξάγονται τα ματς της 8ης αγωνιστικής για τα Πλέι οφ. 

Αποτελέσματα και υπόλοιπο πρόγραμμα

Α1 ΗΛΕΙΑΣ 

Σάββατο

2ο Πλέι άουτ παραμονής

Λευκός Αστέρας Σκουρ. – Ολυμπιάδα Γουμέρου 0-2 (18' 0-1 Γ. Ροδόπουλος, 78' 0-2 Χρήστος Αγγελόπουλος - δοκάρια: στο 49' ο Ξενόφος με φάουλ, στο 66' ο Κολοβάδης με φάουλ, στο 80' ο Νεοφώτιστος με φάουλ, στο 82' ο Καββαθάς με πλασέ)

Λ. Αστέρας: Βυθούλκας, Τσούλης, Τσέλος, Ξενόφος, Βασιλακόπουλος, Δ.Παναγιωτόπουλος, Μουρούτης, Νεοφώτιστος, Ρούντα, Σακέλλης, Καββαθάς

Ολυμπιάδα: Μπουμπούνας, Κωνσταντόπουλος, Καλαντζής, Κολοβάδης, Σ. Μπίρμπας, Γ. Μπίρμπας, Γ. Ροδόπουλος (75' Βλασσόπουλος), Θ. Καλαντζής, Γεωργίου (75' Χρ. Αγγελόπουλος-94' Φωτακόπουλος), Διαμαντάκος, Χ.Χ. Αγγελόπουλος (84' Ν. Ροδόπουλος)

- Απόντες (πολλοί) για τον Λ. Αστέρα, οι, Ζ. Παναγιωτόπουλος, Χριστακόπουλος, Λιαρόπουλος, Μουγκός, Τσιτσιρόπουλος, Καραντώνης, λόγω καρτών, κι ο Σέφα (επαγγελματικοί λόγοι).

Η ομάδα του Γουμέρου χρειαζόταν 4 βαθμούς ή 3 ισοπαλίες, και η ομάδα του Σκουροχωρίου 5 βαθμούς, για την αποφυγή του υποβιβασμού. Μετά και το πρώτο ματς λοιπόν, στο Γούμερο (1-1) η σειρά ολοκληρώνεται (με τη νίκη της Ολυμπιάδας), με παραμονή για την ομάδα του Γουμέρου και υποβιβασμό για την ομάδα του Σκουροχωρίου

αγωνιστική Πλέι οφ τίτλου και ανόδου 

Κυριακή – 5.30

Ξενοφών Κρεστ. – Ενιπέας Λατζ.

Αλφειός Επιτ. – Ολυμπ. Ζαχάρως 

Α2 ΗΛΕΙΑΣ – αγωνιστική Πλέι οφ ανόδου 

Σάββατο

Δάφνη Ανδρ. - Πέλοπας Πελοπ. 1-0

Κυριακή – 5.30

Κόροιβος Κατσ. - Πέλοπας Πύργ. 

Β' ΗΛΕΙΑΣ 

αγωνιστική Πλέι οφ ανόδου

Κυριακή 5/5 – 5.30 

Φίλιππος Ανδρ. - Διγενής Χαρ.

Πρόοδος Σαλμ. - Ατρόμητος Βαρβ.

Ολ. Μυρτιάς - Μυρσιναικός 

2ο Πλέι άουτ παραμονής (1ος όμιλος)

Κυριακή 5/5 – 5.30

Ωλενιακός – Άρης Στρεφίου 

Η ομάδα του Στρεφίου χρειάζεται 4 βαθμούς ή 3 ισοπαλίες, και η ομάδα του Ωλενιακού 5 βαθμούς, για την αποφυγή του υποβιβασμού. Μετά και το πρώτο ματς λοιπόν, στο Στρέφι (1-0) είτε η σειρά ολοκληρώνεται (με νίκη Άρη ή με ισοπαλία), είτε (με νίκη Ωλενιακού) γίνεται και τρίτο ματς, στην έδρα του Στρεφίου. 

Γ' ΗΛΕΙΑΣ - αγωνιστική Πλέι οφ 

Κυριακή – 11.00 πμ.

Πρίγκιπες Λεχ. - Απόλλων Σμ.

Αίολος Π. - Αμαλιάδα 2008  (γήπ. Λαμπετίου)

Ρεπό: Θρίαμβος Π.

Share