Καλή εμφάνιση για τον Κούλικα Πασχάλη στο "CAGE SURVIVOR 13"

Δευ, 04/08/2019 - 17:00

Την Κυριακή 7 Απριλίου αθλητής της ΜΜΑ Ilida Fighting Academy Πασχάλης Κούλικας έδωσε μια δυνατή μάχη στο κλειστό γυμναστήριο Ασπροπύργου στην καλύτερη διοργάνωση μικτών πολεμικών τεχνών της χώρας, το

"Cage survivor 13". 
Στο ερασιτεχνικό του ντεμπούτο ο Πασχάλης δεν ήταν τόσο τυχερός αφού ο έμπειρος αντίπαλος δεν τον άφησε να ξεδιπλώσει την τακτική του, οπότε πέρασε το παιχνίδι του παίρνοντας την νίκη με πνιγμό. 
  Ο διοργανωτής των αγώνων Γιάγκος Πολατίδης έδωσα τα συγχαρητήρια στον Πασχάλη για το παιχνίδι του δίνοντας του την ευκαιρία να αγωνιστεί ξανά στο κλουβί του "Cage Survivor".
Στο επίπεδο αυτό που αγωνίζονται οι αθλητές δεν υπάρχει νικητής και ηττημένος. 
Μέσα από την διαδικασία αυτή εξελίσσονται, γίνονται καλύτεροι σε όλα τα επίπεδα, σωματικά, πνευματικά, ψυχικά. 
   Ο προπονητής του Πασχάλη, Διονύσης Παπαδόπουλος σε δήλωσή του ανέφερε: "Σαν προπονητής της ΜΜΑ Ilidas Figthing Academy με μόλις 3 αθλητές αρχάριους στο στιλ των ΜΜΑ και με άλλους 7 στα τμήματα μας στο bjj καταφέρνουμε να δίνουμε το παρόν σε μεγάλες διοργανώσεις δίνοντας καλές εντυπώσεις ως μοναδικοί εκπρόσωποι του νομού μας. Μόνο περήφανος  δεν μπορώ να μην είμαι για τους αθλητές μου, ειδικά για τους μαχητές μου που έχουν να δουλέψουν σε τόσα πολλά στιλ όπως πυγμαχία, Kick Boxing, Πάλη, δουλεύοντας 4 ώρες σχεδόν κάθε μέρα μέσα στην σχολή. 
Η MMA Ilida Fighting Academy ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς της αποστολής "ΧΡΥΣΟΡΑΜΑ" στην Αμαλιάδα, "Cafe Central" στην Αμαλιάδα, "Avenue" καφέ στην Αμαλιάδα, σούπερ μάρκετ "Σίνου", εστιατόριο "Mantzare" στην Αμαλιάδα και "Pizza Expert" στην Αμαλιάδα.
Share