Καλομοίρα: Είναι full time μαμά! Μας δείχνει με καμάρι τα καμώματα των παιδιών της [pics]

Τετ, 01/22/2020 - 21:30

Η Καλομοίρα είναι full time μαμά και το απολαμβάνει! Η γνωστή τραγουδίστρια έχει θέσει τα τελευταία χρόνια σε απόλυτη προτεραιότητα την οικογένειά της, αφού εκείνη είναι που την κάνει ευτυχισμένη. Ο Νικόλας, ο Δημήτρης και η μικρή Αναστασία έχουν πλημμυρίσει τόσο τη δική της ζωή όσο και τη ζωή του συζύγου της, Γιώργο Μπούσαλη με απέραντη χαρά με αποτέλεσμα να μην χορταίνουν τις στιγμές μαζί τους.

Η Καλομοίρα είναι μια περήφανη μαμά, καθώς λατρεύει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της τα καμώματα των παιδιών της, να δίνει και να δέχεται συμβουλές και γενικά να μαθαίνει καινούργια πράγματα. Μπορεί οι απαιτήσεις μέσα στην εβδομάδα να είναι πολλές για όλα τα μέλη της οικογένειάς, αφού το καθένα από αυτά έχει το δικό του πρόγραμμα που πρέπει να τηρεί κατά γράμμα, όμως τα Σαββατοκύριακα έχουν την ευκαιρία να περάσουν όλοι μαζί ξέγνοιαστες στιγμές.

Η γλυκιά μανούλα συχνά πυκνά μας δείχνει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τα παιδιά. Αυτή τη φορά, η Καλομοίρα αποκάλυψε με καμάρι το ταλέντο του ενός γιου της στην ζωγραφική, ενώ από την άλλη πήγε για πρώτη φορά μαζί με την κόρη της για μανικιούρ.

 

Δες φωτογραφίες:

Η Καλομοίρα έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά της!

Share