"Κλειδώνει" η υποψηφιότητα Γαβρίλη Λιατσή για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Η πιθανή 7αδα στον Νομό Ηλείας

Πέμ, 01/03/2019 - 07:23

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.Iliaoikonomia.gr "κλειδώνει" η υποψηφιότητα Γαβρίλη Λιατσή για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ηλείας. 

Ο Δήμαρχος Πύργου από μήνες πριν είχε στρέψει το ενδιαφέρον του προς την διεκδίκηση του βουλευτικού αξιώματος και το ήθελε πολύ.

Δεν είναι τυχαίο όταν ρωτήθηκε για το αν θα διεκδικήσει εκ νέου την δημαρχία στον Πύργο είχε απαντήσει ότι "θα αποφασίσω 40 μέρες πριν τις εκλογές". 'Οσοι γνωρίζουν καλά τον Γαβρίλη Λιατσή παραξενεύτηκαν τότε γιατί πάντα η προεκλογική του "εκστρατεία" για τον Δήμο άρχιζε πολύ νωρίς.

Πληροφορίες θέλουν ότι την υποψηφιότητά του στήριξαν δύο πολύ ισχυροί επιχειρηματικοί παράγοντες της Χώρας και ένα πρωτοκλασάτο στέλεχος του Κόματος.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός που κάποιος υποψήφιος δήμαρχος για τον Δήμο Πύργου το "μυρίστηκε" και προσπαθεί να πάρει τμήμα της "ορφανής" μέχρι στιγμής, παράταξης του Γαβρίλη Λιατσή. Ήταν άλλωστε και ο μόνος που παρευρέθηκε στις Πρωτοχρονιάτικες ευχές, μαζί με τις τοπικές Αρχές, στο Δημαρχείο αμέσως μετά την Δοξολογία για το Νέο Έτος 2019. 

Η πιθανή 7αδα της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό Ηλείας

Το πιθανό Ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό Ηλείας πλέον είναι:

Κώστας Τζαβάρας

Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου

Ανδρέας Μαρίνος

Αλέξης Καστρινός

Γαβρίλης Λιατσής

Ανδρέας Νικολακόπουλος

και μία ακόμα γυναίκα, πιθανότατα η κυρία Παπαδοπούλου από την Αμαλιάδα

 

Share