Κόροιβος – Μπάσκετ: Παρελθόν (κι) ο Κεραμιδάς - Κλείνει νέος τεχνικός (τέταρτος)!

Δευ, 02/10/2020 - 14:14

Ο Κόροιβος το Σάββατο γνώρισε την 5η συνεχόμενη ήττα του στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, στο ματς στο Κλειστό του Μετς από το Παγκράτι, και η ήττα αυτή σε συνδυασμό με την κακή εμφάνιση, έφερε και τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Κεραμιδά, με απόφαση της διοίκησης του συλλόγου.

Η ηλειακή ομάδα πλέον έχει βρεθεί σε δεινή θέση (και καθηλωμένη μέσα στη ζώνη των Πλέι άουτ παραμονής, αλλά και μόλις μία νίκη περισσότερη από τους ουραγούς της κατηγορίας όπου οι δυο τελευταίοι θα υποβιβαστούν απευθείας), και σκοπός είναι να υπάρξει ένα τελευταίο "ηλεκτροσόκ" για να σταματήσει η ... κάτω βόλτα! 

Ένα θετικό είναι ότι το πρωτάθλημα διακόπτεται για το προσεχές Σαββατοκύριακο (λόγω της διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας) και ο νέος τεχνικός θα έχει σχεδόν δυο εβδομάδες στη διάθεσή του για να προετοιμάσει την ομάδα για την επανέναρξη και το κρίσιμο ντέρμπι με τον Απόλλωνα Πατρών, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, στο Κλειστό της Ήλιδας.

Αξίζει να σημειωθεί στον πάγκο του Κοροίβου έχουν καθίσει τη φετινή χρονιά ήδη τρεις προπονητές, αφού την ομάδα κοούτσαρε πλην του Κώστα Κεραμιδά και ο Κώστας Παπαδόπουλος (στην αρχή της περιόδου) αλλά και ο Νίκος Καραγιάννης (για ένα διάστημα στη συνέχεια).

- Σε ότι αφορά τον νέο τεχνικό, αναμένεται πλέον να κλείσει άμεσα, μέσα από τις επαφές που ήδη γίνονται με τουλάχιστον τρεις τέτοιους.

Share