Κώστας Βουτσάς: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών - Φωτογραφίες

Πέμ, 02/27/2020 - 21:30

Ο αιώνιος έφηβος Κώστας Βουτσάς δεν βρίσκεται πια εδώ. Ο σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός, ο οποίος μας χάρισε αμέτρητες στιγμές γέλιου μέσα από τον παλιό καλό ελληνικό κινηματογράφο, έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης μετά από 19 ημέρες νοσηλείας στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Αττικόν.

Σήμερα από τις 9:00 το πρωί έως και τις 19:30 το απόγευμα, η σορός του Κώστα Βουτσά τέθείκε σε λαϊκό προσκύνημα στην Μητρόπολη Αθηνών, ώστε ο κόσμος που τον αγάπησε να έχει την ευκαιρία να του πει το τελευταίο αντίο. Λίγο πριν τις 9, η σορός του αγαπημένου ηθοποιού έφτασε στο παρεκκλήσι δίπλα ακριβώς από την Μητρόπολη Αθηνών, στο κέντρο της πρωτεύουσας. Το πρώτο στεφάνι, όπως θα δεις, το έστειλε η σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού. «Στον λατρευτό μου, Κώστα» έγραφε το στεφάνι.

Από νωρίς στο παρεκκλήσι βρέθηκαν οι κόρες του Κώστα Βουτσά, Θεοδώρα και Νικολέτα εμφανώς θλιμμένες και μαυροφορεμένες.

Συντετριμμένη η Αλίκη ΚατσαβούΝικολέτα και Θεοδώρα ΒουτσάΗ αδελφή του Κώστα Βουτσά, Νίτσα

Στο λαϊκό προσκύνημα έχουν δώσει το «παρών» πολλοί άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο. Ανάμεσά τους ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, ο Σίλας Σεραφείμ, ο Γιώργος Μεσσάλας, η Νόρα Κατσέλη, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο Γιώργος Ντάβλας, ο Χάρης Σιανίδης, ο Βασίλης Θωμόπουλος και πολλοί ακόμη.

Νόρα ΚατσέληΑλέξανδρος ΑντωνόπουλοςΔημήτρης ΦραγκιόγλουΣίλας Σεραφείμ

Μάκης ΤριανταφυλλόπουλοςΒασίλης Θωμόπουλος

Γιώργος ΝτάβλαςΧάρης Σιανίδης

Δες φωτογραφίες:

Δημήτρης Τζουμάκης

Η οικογένειά του ζήτησε μέσα από τα social media «Εάν κάποιος επιθυμεί να κάνει δωρεά εις μνήμην Κώστα Βουτσά ας προτιμήσει τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, γιατί ο Κώστας αγαπούσε τη ζωή ή τη Μέριμνα-Εταιρία για τη Φροντίδα Παιδιών και οικογενειών στην αρρώστια και το Θάνατο, γιατί αγαπούσε τα παιδιά».

tlife.gr

Share