Α. Κουλούρης: “Μια από την Α2 και δυο από τη Β' ανεβαίνουν μέσω Πλέι οφ με πτώση Νίκης”

Κυρ, 04/14/2019 - 13:18

Μετά το λάθος στην Προκήρυξη της ΕΠΣΗ που ανέφερε για προβιβασμό τριών ομάδων στην Α1 Ηλείας (από την Α2) ακόμα κι αν έπεφταν από τη Γ' Εθνική δυο ηλειακές ομάδες, κάτι που όμως θα έκανε 15 αυτές της νέας Α1, σε δήλωση που εκδόθηκε μέσω δελτίου τύπου, ο πρόεδρος της Ένωσης Άρης Κουλούρης αναφέρει: 

“Θέση της ΕΠΣΗ ήταν και είναι η ακριβής εκτέλεση της προκήρυξης της. Το άρθρο 12 της προκήρυξης περιόδου 2018-2019 αναφέρει ότι τα σωματεία που θα μετάσχουν στα πρωταθλήματα περιόδου 2019 -2020 θα είναι:

  • Α1 DEDALOS : Σωματεία 14

  • Α2 ΑΝΘΟΥΛΗΣ : Σωματεία 14

  • Β' ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ : Σωματεία 24

  • Γ' ECLIPSE ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ : Σωματεία 8

Αυτός λοιπόν θα είναι και ο αριθμός των σωματείων που θα συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα ΕΠΣΗ την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.

Παρακαλούμε λοιπόν τους παράγοντες των σωματείων να προετοιμάσουν τα σωματεία τους όσο το δυνατόν καλύτερα δίνοντας συνέχεια στην πολύ καλή εικόνα που παρουσίασαν κατά την πρώτη φάση των πρωταθλημάτων μας”.

- Για το λάθος που έχει προκαλέσει τη σχετική αναστάτωση - ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ - http://www.iliaoikonomia.gr/content/xana-soyrotiri-i-prokiryxi-tis-epsi-posoi-telika-anevainoyn-apo-a2-kai-v

Share