Κύπελλο Ηλείας: Ο ημιτελικός της Τετάρτης (κι η διαιτησία) και η συνέχεια

Τρί, 04/02/2019 - 16:31

Την Τετάρτη 3/4 σε ότι αφορά τις τοπικές διοργανώσεις ποδοσφαίρου, διεξάγεται ο χρονικά τρίτος αγώνας στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ηλείας. Που συγκεκριμένα αφορά το δεύτερο ματς στο ζευγάρι Ξενοφών Κρεστένων - ΠΑΟ Βάρδας

Με ώρα έναρξης στις 4.30, στο γήπ. Κρεστένων, ενώ διαιτητεύει ο Παυλόπουλος με βοηθούς τους Τσάκαλη, Κοιλιομενιάτη.

Υπενθυμίζεται, πως σε αυτή τη φάση οι αγώνες είναι διπλοί. Στο ζευγάρι αυτό, το πρώτο ματς την περασμένη Τετάρτη 27/3 στο γήπ. “Γρηγ. Καλάκος” είχε λήξει με 3-1 υπέρ του ΠΑΟΒ

* Ο άλλος ημιτελικός είναι το ζευγάρι:

Ολυμπιάδα Γουμέρου - Ολυμπιακός Σαβαλίων (1-1 την Τετάρτη 20/3 το πρώτο ματς, ενώ η ρεβάνς διεξάγεται στα Σαβάλια την προσεχή Τετάρτη 10/4). 

- Πιθανή ημερομηνία του τελικού κυπέλλου είναι ή Σάββατο 20 Απριλίου ή Κυριακή 21 Απριλίου (αφού το αμέσως προηγούμενο Σ/Κ 13, 14 του μήνα θα έχουν ολοκληρωθεί και τα πρωταθλήματα Γ' Εθνικής συνολικά και Α1 Ηλείας στην κανονική περίοδο, ενώ την Κυριακή 28/4 είναι το Πάσχα). 

* Τέλος, επίσης σε ότι αφορά το Κύπελλο, υπενθυμίζεται πως πλέον δεν υπάρχει Κύπελλο Ερασιτεχνών που έπαιζαν οι κυπελλούχοι των Ενώσεων (μετά τους τελικούς τους, και μέσα στην ίδια σεζόν), αλλά πλέον μετέχουν στο Κύπελλο Ελλάδας όπου στις αρχές της νέας σεζόν αρχικά κληρώνονται μεταξύ τους στον πρώτο γύρο και προχωρούν οι μισοί, κ.τ.λ.

Share