Κύπελλο Ηλείας: Ο ημιτελικός της Τετάρτης (κι η διαιτησία) και η συνέχεια

Τρί, 04/09/2019 - 17:45

Την Τετάρτη 10/4 σε ότι αφορά τις τοπικές διοργανώσεις ποδοσφαίρου, διεξάγεται ο χρονικά τέταρτος αγώνας (και τελευταίος) στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ηλείας.

Που συγκεκριμένα αφορά το δεύτερο ματς στο ζευγάρι Ολυμπιακός Σαβαλίων - Ολυμπιάδα Γουμέρου

Με ώρα έναρξης στις 4.30, στο γήπ. Σαβαλίων, ενώ διαιτητεύει ο Καραβίδας με βοηθούς τους Καραλή, Λιάπη. 

Υπενθυμίζεται, πως σε αυτή τη φάση οι αγώνες είναι διπλοί. Στο ζευγάρι αυτό, το πρώτο ματς στις 20/3 στο γήπ. Γουμέρου είχε λήξει ισόπαλο με 1-1 σκορ. 

* Από τον άλλο ημιτελικό, υπενθυμίζεται, έχει προκριθεί στον τελικό ο Ξενοφών Κρεστένων (από το ζευγάρι με τον ΠΑΟ Βάρδας). 

- Ημερομηνία του τελικού κυπέλλου αναμένεται πιθανότατα να είναι το Σάββατο 20 Απριλίου (αφού το Σ/Κ 13, 14 του μήνα θα έχουν ολοκληρωθεί και τα πρωταθλήματα Γ' Εθνικής συνολικά και Α1 Ηλείας στην κανονική περίοδο, ενώ την Κυριακή 28/4 είναι το Πάσχα, συν το ότι πρέπει κάποια στιγμή να αρχίσουν και τα πλέι οφ της Α1 στα οποία θα μετέχει σίγουρα η μια από τις δυο ομάδες του τελικού, ο Ξενοφών). Σε ότι αφορά το γήπεδο τέλεσης, ούτε αυτό έχει ανακοινωθεί ακόμα.

* Τέλος, επίσης σε ότι αφορά το Κύπελλο, υπενθυμίζεται πως πλέον δεν υπάρχει Κύπελλο Ερασιτεχνών που έπαιζαν οι κυπελλούχοι των Ενώσεων (μετά τους τελικούς τους, και μέσα στην ίδια σεζόν), αλλά πλέον μετέχουν στο Κύπελλο Ελλάδας όπου στις αρχές της νέας σεζόν αρχικά κληρώνονται μεταξύ τους στον πρώτο γύρο και προχωρούν οι μισοί, κ.τ.λ.

Share